atol
Fanka BB :)
hejo
czy ktos mnie jeszcze pamieta?
ja caly czas w 3city z dziecmi ale bez Tomka, wiec generalnie roboty mnostwo, poza tym chce zeby jak najwiecej na powietrzu byly (dzis of kors w domu gnijemy)wiec dodatkowo czasu na bb niet
troche podczytuje
20 T przyjezdza i 21 wracamy do domu
Helenie rosna zeby na potege, poza tym coraz wiecej mowi i w ogole urosla, corazczesciej wychodze z nimi na spacery bez wozka
trwa to 100 lat zanim gdzies dojdziemy, ale co za ulga ze nie musze juz sie martwic ze gdzies wozkiem nie wjade i takie tam, moge po schodach, lasach wertepach i gorach sie szwedac he he
Hania coraz mniej ma atakow nieposluszenstwa, w ogole taka kumata sie zrobila, ulga powiem wam
co tam wiecej?
na glowe nam sie leje, bo dach przecieka, tzn nie wiadomo gdzie przecieka, bo nikt nie jest w stanie zdiagnozowac, dach zrobiony, taras zrobiony, a sie leje, masakra, najgorsze ze jak do 20 tego nie zrobia to juz zostanie tak na zime i nie wiem w jakim stanie dom zastane jak tu wroce w czerwcu
no to chyba na tyle
sugar trzymam kciuki
czy ktos mnie jeszcze pamieta?
ja caly czas w 3city z dziecmi ale bez Tomka, wiec generalnie roboty mnostwo, poza tym chce zeby jak najwiecej na powietrzu byly (dzis of kors w domu gnijemy)wiec dodatkowo czasu na bb niet
troche podczytuje
20 T przyjezdza i 21 wracamy do domu
Helenie rosna zeby na potege, poza tym coraz wiecej mowi i w ogole urosla, corazczesciej wychodze z nimi na spacery bez wozka
trwa to 100 lat zanim gdzies dojdziemy, ale co za ulga ze nie musze juz sie martwic ze gdzies wozkiem nie wjade i takie tam, moge po schodach, lasach wertepach i gorach sie szwedac he he
Hania coraz mniej ma atakow nieposluszenstwa, w ogole taka kumata sie zrobila, ulga powiem wam
co tam wiecej?
na glowe nam sie leje, bo dach przecieka, tzn nie wiadomo gdzie przecieka, bo nikt nie jest w stanie zdiagnozowac, dach zrobiony, taras zrobiony, a sie leje, masakra, najgorsze ze jak do 20 tego nie zrobia to juz zostanie tak na zime i nie wiem w jakim stanie dom zastane jak tu wroce w czerwcu
no to chyba na tyle
sugar trzymam kciuki

moge ci podrzucic
chyba mamy bunt na pokładzie
prosze o opinie
i i tak nit nie wierzy ze Blanuś byla planowana
zaznaczm zetrzecie bobo nie jest moim marzeniem, przynajmniej narazie bo chyba wprzyszlosci jednak trzecie bedzie 
ale wiadomo kazdemu inne wzory sie widza
jesli chodzi o fryz to przedewszystkim sobie wycieniuj wlosy, tylko u DOBREGO fryzjera bo wlosy zle wycieniowane sa gorsze niz niewycienowane... tym sposobem bedziesz mogla nosic fryz matki polki-kucyk-ja nosze prawie non stop, ale tez rozpuszczone jak bedziesz miala ochote. albo zrob sobie boba z dluzszym przodem, to super praktyczne i ladnie wyglada