Aenye no to super, ze z dzieciaczkami wsio ok. A z tym siadaniem to moim zdaniem on ma racje. Dziecko samo sobie krzywdy nie zrobi i organizm sam steruje co i kiedy. Emolium polecam.
Kasu no to moje gratulacje! Bardzo sie ciesze.
Cosmo a po co wieksza dzialka??? Pamietaj, ze im wieksza dzialka tym wiecej roboty. My mamy 1000 m i nie ma komu tego opanowac, a pamietaj, ze stoja na niej dwa domy. Ja uwazam, ze to w sam raz. A z domkami kanadyjskimi- ja bym sie grubo zastanawiala. Bylam w jednym i lipa na maksa. Kolezanka wrocila po 15 latach z Kanady, miala tam taki domek i tez powiedziala, ze nigdy wiecej. Wszystko slychac, kazde tupniecie, jak zle cos jest zrobione to sie normalnie podloga zapada ( takie cos widzialam wlasnie), sciany jak z papieru. Ogrzewanie najczesciej tylko elektryczne ( drogie na maksa) i w ogole. Ty sie zastanow, moze jednak lepiej jak ci sie w zyciu pouklada w normalny dom murowany lub taki z bali ( ale pozadnych).
Maja ty sie kobito decyduj, pamietaj, ze zawsze mozesz pozniej przenocowac u nas
A ja juz zalatwilam z tesciami, ze zostana z Manka w weekend przyszly. Tak wiec Sugar przyjezdzam do Cie sama. Ciesze sie jak lysy na czapke. Od przeszlo 5 lat bez bachorkow

Manke dzis energia roznosi, a myslalam, ze przy takiej paskudnej pogodzie bedzie senna.
Agutka sciany sa polaczone z malowaniem. Postaram sie dzis zrobic zdjecia i wkleic, ale mam bardzo ograniczony transfer.
Dita teraz juz tylko do przodu, a Natala poczeka z podnoszeniem. Buziaczki dla ciebie.
Kate milej popijawy:-)