reklama

mamusie grudniowe:)

hejo

nonek - brrrr,straszne z kotkiem... a pieniądze raz na wozie raz pod wozem, teraz czas na hossę;-)
pingwinek - jeju, ty już tuż tuż,no szok. Trzymam kciuki:tak:
kicia, sugar, aenye - gratuluje żłobkowiczów:tak:

Ja dziś na kontroli u mojego lekarza ze sobą byłam, mam hemoglobine 10,8 więc ładnie rośnie, ale dostałam jeszcze żelaztwo do jedzenia i za miesiąc znowu kontrolna morfologia.Aaa - i dziś po wieczornym prysznicu zdjejmuję juz na amen wszystkie opatrunki. brrr, aż się boję na siebie spoglądać...;-)

reklama
Hej:-)

Pingwinek trzymaj się! zaciskaj, zaciskaj...:-D

Fajnie, że Wasze bąble OK w żłobkach/przedszkolach
moja Nata jutro jedzie do siostry P.

Nonek no współczuję:-(
Dita, super, że zdrowiejesz:tak:

kurcze no...:no:

Waw Pingwinku to juz tylko tyle tobie zostało?? To sciskaj zeby Mąż wrócił :-)
Ja tez bede sciskac bo mi sie młodym nie ma kto zająć w moim terminie :szok: szok jak bedzie awaria to chyba wezmiemy go ze soba :-D:-D
Super ze wasze dzieci zadowolone ze złoba/ przedszkola my planujemy za rok młodego do przedszkola posłać na pare godzin dziennie niech sie pobawi z dzieciami :-) a teraz bedzie zajmował sie siostra :-D
Dita dobrez ze zdrowiejesz
Suger u mnie tez jakis ciezki dzien dzisiaj pogoda chyba jakas nie moja

Witam kochane,

Nie ma mnie bo jest T i ciągle mam ochote nadrabiac jego nieobecności;-)
Ale przeczytałam wszystko.

U nas prawdziwego "1 września" nie było, z powodu choroby całą familia wylądowaliśmy w ośrodku zdrowia. T zabrał chłopaków na łódkę i go przewiało, a potem wirus złapał tez chłopaków, tylko ja i Motyl jesteśmy na wit C...

Ściskam Was wszystkie bardzo mocno.
Kamila ściskam i pozdrawiam.

Pingwinku odliczm dni do porodu i mocno trzymam za Ciebie kciuki.

Kasu gratuluję i bede chetna do bycia kartką

Kiciu pozdrawiam bardzo i ściskam Olafa. I jak dziś ? Płakał przez nową 10?

Kasiu mocno Ciebie ściskam. Motywaja i wszystko dobro wrócą jak urodzi sie Maciej. Będzie dobrze. Buziaki.

Aenye no super, ze tak ładnie sie zaklimatyzował i to od razu. Dzielny chłopczyk. A jak piszesz o Maksiu to podziwiam. Moja Matylka 2 tygodnie starsza i jakoś strasznie leniwa. Stopy jej nie interesują, fakt obraca się ale tylko na brzuch i nie wie co z rękoma wtedy zrobić:-D i sie nie turla. Ściskam Twoich chłopaków.

Jej Sugar jak Ci zazdroszczę możliwości spania w dzień choć ciupinki, pozdrawiam.

Nieistotna znajdą się, spokojnie.

Dita oby już nie bolało. Duże te opatrunki?

Nonek współczuję kociej sytuacji, a z kasą bywa roznie.

Kate powodzenia jurto w gabinecie. Buziaki.

Agutku, Cosmo, Agaton pozdrawiam.

Jak kogoś pominęłam to też pozdrawiam:happy:

Ostatnia edycja:
hehe, lucky, wobec Fiolkowych osiagow to Maksio chyba z miesiac do przodu ;-) jak nie lepiej! nie mowiac o tym, ze calkiem sztywno potrafi dobra chwile usiedziec sam :baffled: to juz z deka przegiecie :baffled:
sie smieje (acz z lekka ironia), ze to dlatego, ze nie spi :sorry2: cholera, a ile bym oddala, zeby z 2h ciurem pokimal, zeby mial taki normalny rytm dnia, jak kazde dziecko.. moglby nawet jeszcze z miesiac i poltora nie siedziec, nie gadac i sie nie obracac ;-) a na domiar zlego jest jeszcze taki ciekawski, ze ciagle tylko chce, by sie z nim bawic i nosic na rekach, i taki spryciarz, ze wie, jak mnie do tego przekonac - kwekaniem i darciem ryjka. to samo w nocy - za dlugo sam nie pospi, bo wie, ze jak pokweka to go zaraz do lozka wezme. takze ja zazdroszcze tobie ;-)

a ile spi twoj Motylek (swoja droga, sliczne pseudo ;-) na mojego ostatnio wolamy niechcacy Kanabisek, bo on ciagle taki pogodny i usmiechniety, jak ci z jamajki, hehehe) w dzien, i czy przesypia nocki? no i jak sie czuja bable? mater, ja juz sie boje chorobsk.. zeby tylko nic zlego ich nie zlapalo na wyjazd do turcji..!

ide spac, bo ciagle tylko o dzieciach nawijam ;-) a teraz pojde sobie poczytac, o :nerd: jakis morderczy dosc thriller pozyczylam, masakren, no ale jakos skoncze scierwo. tylko wczoraj balam sie juz z lozka wyjsc w nocy :-D

reklama
hej kobiety
Lucky naciesz sie T. ile mozesz, 3 mam kciuki zeby chorobska sobe poszly precz od was. Za propozycje kartkowa dziekuje, hehe ale mam chetnych na ktorych mam cwiczyc, tobie zrobie tattoo jak bede juz profesjonalista:tak:
za 2 tyg zaczynam klasy z rysunku, szuki i malarswa 6 godzin tyg:happy:
Pingwinek zaciskaj nozki!
Nonek i jak sie kicia czuje?
Dita wazne ze sie krew poprawila, blizna sie nie przejmuj. Ja uzywalam conratubex, super dziala i zmniejsza blizny:tak:tak ze niekore bardzo znikaja:happy:
Aenye super sie Twoj Jamajczyk rozwija:tak:
Kamila 3 maj sie kobietko:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry