Dita
Pierwsza Żmija BB-Nacji
hejo
nonek - brrrr,straszne z kotkiem... a pieniądze raz na wozie raz pod wozem, teraz czas na hossę;-)
pingwinek - jeju, ty już tuż tuż,no szok. Trzymam kciuki
kicia, sugar, aenye - gratuluje żłobkowiczów
Ja dziś na kontroli u mojego lekarza ze sobą byłam, mam hemoglobine 10,8 więc ładnie rośnie, ale dostałam jeszcze żelaztwo do jedzenia i za miesiąc znowu kontrolna morfologia.Aaa - i dziś po wieczornym prysznicu zdjejmuję juz na amen wszystkie opatrunki. brrr, aż się boję na siebie spoglądać...;-)
nonek - brrrr,straszne z kotkiem... a pieniądze raz na wozie raz pod wozem, teraz czas na hossę;-)
pingwinek - jeju, ty już tuż tuż,no szok. Trzymam kciuki

kicia, sugar, aenye - gratuluje żłobkowiczów

Ja dziś na kontroli u mojego lekarza ze sobą byłam, mam hemoglobine 10,8 więc ładnie rośnie, ale dostałam jeszcze żelaztwo do jedzenia i za miesiąc znowu kontrolna morfologia.Aaa - i dziś po wieczornym prysznicu zdjejmuję juz na amen wszystkie opatrunki. brrr, aż się boję na siebie spoglądać...;-)

szok jak bedzie awaria to chyba wezmiemy go ze soba 

cholera, a ile bym oddala, zeby z 2h ciurem pokimal, zeby mial taki normalny rytm dnia, jak kazde dziecko.. moglby nawet jeszcze z miesiac i poltora nie siedziec, nie gadac i sie nie obracac ;-) a na domiar zlego jest jeszcze taki ciekawski, ze ciagle tylko chce, by sie z nim bawic i nosic na rekach, i taki spryciarz, ze wie, jak mnie do tego przekonac - kwekaniem i darciem ryjka. to samo w nocy - za dlugo sam nie pospi, bo wie, ze jak pokweka to go zaraz do lozka wezme. takze ja zazdroszcze tobie ;-)
jakis morderczy dosc thriller pozyczylam, masakren, no ale jakos skoncze scierwo. tylko wczoraj balam sie juz z lozka wyjsc w nocy