reklama

mamusie grudniowe:)

Sie witam :) Pingwinku jak tam??
Kasia witam w klubie ja chyba tez mam skurcze :szok::szok: chociaz nie dopuszczam do siebie tej mysli :szok: młody spi M nie ma ja sie pakuje juz :rofl2: całą noc cos mnie bolało w dole brzycha teraz tak co 10 min tez cos tam czuje ale licze ze sie rozejdzie bo jeszcze nie jestem gotowa :-D a to wszystko przez te seksy cholera jasna :-p
W nocy bede sama M ma do pracy nie ma zastepstwa czułam ze tak bedzie siostra oznajmiła mi juz ze dzisiaj to ona ma plany na wieczór bede rodzic z Filipem
Sory ze tylko tak o sobie ale chyba mam stracha

reklama
Brzuchatki kochane jakby było cudnie jakbyscie wszystkie w ten sam dzien urodziły!!!
Byłyby kolejne trojaczki w grudniu z tym ze z wrzesnia:rofl2::-D:happy:
Trzymam kciuki za każda z Was.

Kasiu no nie ma zadnego nowego objawu przy jego stanie obecnym procz goraczki (najnizsza do jakiej udalo mi sie zbic to 37,4). A Klacid bierze od soboty wieczora i ma brac do wtorku rano włącznie. Potem kontrola. Oskrzela juz nie charcza, takza mysle ze w sumie antybiotyk sam w sobie zadzialal. Zobaczymy. Teraz obstawiam ząbki, ale nie wliminuje dodatkowo 3dniowki. Poczekam. I calkiem nic jesc nie chce. mlekiem pluje, wiec nie pije i mleka. Pije za to hektolitry wody, herbaty, soku.

Aenye no właśnie sie trzese o niego jak osika. No ale dzielnie znosi wszystkie moje napastliwe podawania leków, wiec na razie poki co nie przewiduje koniecznosci zastrzyków (Boziu normalnie tego to juz bym nie zniosla i chyba gołsty to wiedza i jakos lagodniej nas traktują). Ale moze i racja ze tak podane sa lepiej dzialajace. No oby nic zlego sie dodatkowo nie przypałętalo to wyzdrowieje.
Ale dzięki i ściskam.

Maju no kawa strasznie smaczna. Zapodaj jej inke;-)

Dita co do zajada to ja tez jak Kasia_z pproponowalam mnogosc wit B i przejdzie;-) I ściski wielkie dla dziewczynek. Oby nic ich nie złapało. No i nie strasz takimi prognozami bo padne calkiem.;-) Juz ledwie sil mi starcza (tak całkiem szczerze:-()

Sugar jej no kochany Ignacy malenki. Wyobrazam sobie Twojego pizamowca z misiami i jakos mam mokre oka. Wyciek z ucha to dla mnie brzmi przerazajaco. Daj znac co i jak.

Atol ja mam ochote na jakikolwiek alkohol i to w ilosci conajmniej utarzającej po ziemi. Juz nie pamietam kiedy pilam. Od kilku lat notorycznie jestem albo karmiaca albo w ciąży:baffled: No i fajne wakacje Ci sie szykują.

Pozdrawiam wszystkie.
Masakryczną nockę miałam. Cholera no.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry