reklama

mamusie grudniowe:)

ale jaja beda trojaczki :tak:

Dziewczyny powodzenia!!!!!!! Trzymam za was wszystkie kciuki :tak:
Tez sie czuje jakbym sama miala rodzic ;)
Ja bylam w szpitalu mialam skurcze co 5 min i tez nie bolalo a za kilka godzin urodzilam ;)

reklama
Jezu, bejbis!!!!!! to wy urodzicie dzisiaj wszystkie!!!! ale czad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! normalnie lepiej niz z filmu...!!! :-D :-D :-D

kamila
, ja bym pojechala tym razem, jak beda co 5 minut i bolesne ;-) ale z drugiej strony lepiej pojechac i zawrocic, niz urodzic w taksowce ;-)

kasia, no mojemu tym razem tez sie wlaczyl luzak, heheheh :-) ale dobrego to nic nie dalo, bo sie nieomal spoznil i bluzgalam w sluchawke, zamiast na zywca, hehehe :-D

alez sie podniecilam! :-D

sugar
, ja jak lucky sie wzruszylam, czytajac o twojej misiowej pobudce.. i mnie tez przerazil wyciek z ucha.. jakies straszne historie mi sie przypomnialy, wez ty lepiej jakiegos dobrego lekarza albo i na pogotowie, co..?

maja
, hehe :-) moj tez sie rwie do wszystkich kubkow, choc nie pil dotad kawy ;-)

ja wlasnie robie pyszny obiadek, mniammm, pieczone miesko z prawdziwkami, jesu, ammmmmm!!! i juz kapusniaka ugotowalam, a mam w planie jeszcze piec babke cytrynowa. na bogato, a co!

mialam do Roni dzis jechac i nie wyszlo :-( kurna, ale chociaz sobie pare spraw zalatwilam urzedasowych.. bo juz za tydzien w Turcji bedziemy smazyc pupska!!!! :-D

No nie moge, chyba Kasia specjalnie czekala na reszte;-):-). Mam nadzieje, ze wszystkie urodza latwo i szybko. Trzymam kciuki moooocno!

Sugar ja mam tak prawie co noc. Tylko, ze majeranka oprocz misia to jeszcze z poduszka i koldra swoja sie do nas pakuje. Ale jest to niesamowicie rozczulajace:-). A dzis to jeszcze Julka do nas przywedrowala. Chyba jak bedziemy kupowac lozko to 200/220 cobysmy sie wszyscy pomiescili.

Normalnie napiecie jak w serialu brazylijskim
fak alez sie ciesze, 3 nowe dzidzie wsrod nas
siedzicie w dokmach i liczycie skurcze
jak ja sie cieszylam ze mnie trafilo w domu bo gdyby nie daj bog na miescie to ekstra bym wygladala z fontanna z pomiedzy nog i od razu z skurczami co 2-3min nie zdarzylabym doleciec do szpitala

Dziewczyny sciskam mocno kciuki za szybkie, bezbolesne i zdrowe porody

Laski dacie rade! :)

reklama
ja jestem. posprzatalam,wygralam gondole na allegro,poszlam spac ale mnie bol brzucha obudzil.ide na kawe. mam non stop skurcze ale jakies takie bez konkretnej regoly. Mysle (mam nadzieje) ze wieczorem sie moze rozkreci i pojedziemy,albo i nie:-D.
Kamilka i Kasia no fajnie fajnie:-)
Kamila mysle ze co 5 minut przez 1h to mozna jechac,skoro bola.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry