Jezu, bejbis!!!!!! to wy urodzicie dzisiaj wszystkie!!!! ale czad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! normalnie lepiej niz z filmu...!!!
kamila, ja bym pojechala tym razem, jak beda co 5 minut i bolesne ;-) ale z drugiej strony lepiej pojechac i zawrocic, niz urodzic w taksowce ;-)
kasia, no mojemu tym razem tez sie wlaczyl luzak, heheheh :-) ale dobrego to nic nie dalo, bo sie nieomal spoznil i bluzgalam w sluchawke, zamiast na zywca, hehehe
alez sie podniecilam!
sugar, ja jak lucky sie wzruszylam, czytajac o twojej misiowej pobudce.. i mnie tez przerazil wyciek z ucha.. jakies straszne historie mi sie przypomnialy, wez ty lepiej jakiegos dobrego lekarza albo i na pogotowie, co..?
maja, hehe :-) moj tez sie rwie do wszystkich kubkow, choc nie pil dotad kawy ;-)
ja wlasnie robie pyszny obiadek, mniammm, pieczone miesko z prawdziwkami, jesu, ammmmmm!!! i juz kapusniaka ugotowalam, a mam w planie jeszcze piec babke cytrynowa. na bogato, a co!
mialam do Roni dzis jechac i nie wyszlo :-( kurna, ale chociaz sobie pare spraw zalatwilam urzedasowych.. bo juz za tydzien w Turcji bedziemy smazyc pupska!!!!