reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
takie cus co mi ostatnio ciasto na bulki wyrabialo...a teraz kuzwa bez bulek bedzie. I sernika na swieta nie zrobie buuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
wielofunkcyjny mikser,parowar,gotowacz,ubijacz

Maja nasz termomix ( tzn, moich rodziow) to jeden z pierwszych modeli i nie mamy dostepu po tylu latach do serwisu ( dzwonilam do rodzicow). A szkoda twojego urzadzenia. Super sok z zielonej pietruszki smakuje:-p.

U mnie w chalupie tornado przeszlo, nawet nie mam sily sprzatac po wszelkich wycinankach, wyrywankach, wyklejankach, wiorach po temperowaniu kredek itp.

U nas pora kolacji, ide napic sie herbatki, dac dziewczynom kolacje, pozniej pewnie zabiore sie za porzadki w duzym domu, moze cos przepiore, wyprasuje, umyje naczynia. Ale to pozniej streszcze....;-)

Ostatnia edycja:
jesu, dziewczyny, tak nie mozna :no: zaraz mi oczy wyplyna ze smiechu

Roni, ajlawju, ty to wiesz ;-)

i umiem piec takie babki nie z proszku :-D tylko dzizas, gdzie ja mam przepis?? jak bardzo jestes na cisnieniu to poszukam :-D

u nas wypadek przed chwila - Maks tak skakal, trzymajac sie stolu (jego ulubiona zabawa) ze w koncu wyrznal buzka, rozcial sobie ta skorke laczaca gorna warge z dziaslami (wedzidelko?) i strasznie krwawil, do tego polecial, oczywiscie, centralnie na plery :dry: rewela
do tego trzy obsrance, sama juz nie wiem, co mi w domu smierdzi
odzizas, jak mam ta trojke to chce sie podwiazac :-D

niech jakas odsiecz przyjdzie, bo padne

mozna i inaczej:

a, i tak w ogole to dzisiaj bardzo duzo robilam takich zamowien do kuriera, musialam przekopiowac tysiac adresow, potem musialam odpoczac chwile ogladajac dextera z vod, potem zrobilam obiad masiowi z marchewki i kurczaczka, z odrobina selera i pora, czego oczywiscie nie zjadl, potem go uspilam na balkonie, poszlam sie ubrac w ciuchy i zdjelam dopiero pizame, potem pojechalam z masiem po zakupy i po dzieci, potem musialam sie z nimi wtelepac pod gore, oba glony ryczaly po drodze, a masio zaczal ryczec u gory juz. dalam im jesc (parowki i chlebek), dwa razy pic (sok z woda), nakarmilam maksa, opatrzylam, przebralam. teraz mam chwile i siedze na bb.
dobrze mi poszlo? ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry