reklama

mamusie grudniowe:)

Nieistotku witamy w naszym gronie. Odpoczywaj teraz ile sie da! Synus przepiekny.
Ja dopiero zwloklam sie z wyra. Zatrulam sie czyms i od rana spedzam czas pomiedzy kanapa a lazienka. Na szczescie Marianka caly czas spi, budzi sie tylko na jedzenie. Jestem tak oslabiona jak po porodzie.Mam dosc!

reklama
nonek to daj sobie dzisiaj spokój z pracami domowymi i odpoczywaj bo TWoje złe samopoczucie Mariance nie pomoże:no: A swoją drogą to zobacz jaka grzeczna dziewusia wie, że mamusia chora i nie chce Cię obciążać a więc sobie śpi w najlepsze:tak:

Nieistotna - bardzo sie cieszymy,ze juz jesteście z nami!!! Czekamy na wieści z przebiegu porodu a tymczasem odpoczywaj!!!!
Nonek - ty tez odpoczywaj!!! Obiad i sprzątanie nie zając - nie uciekną. A ty musisz odpocząć!!!

W chalupe mam niezly balagan, ale olewam to. Nic jeszcze dzis nie jadlam, boje sie o pokarm. Mam nadzieje, ze starczaja Mariance zapasy. Taaa, Marianka grzeczna, bo sobie przestawila dzien z noca. Cale dnie spi, a okolo 2 nad ranem wyspana:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Ale i tak jest grzeczna.
A jutro idziemy na pierwszy bilans:-):-):-)!

Niedlugo my nierozdwojone bedziemy cie dokladnie rozumiec nonek.
super ze nieistotna juz w domku.
czekamy na kolejne bobasy, dlugie przerwy sa straszne, ta ciekawosc jest okropna. Ciekawe czy jakies grudniowki rozdwoja sie jednoczesnie??? maby maby:tak:

KATE LESS jest już najszczęśliwszą mamą na świecie
NATALKA jest już z mamusią
Kolejne grudniowe maleństwo jest już na świecie.

Aż nie mogę ze wzruszenia!!

Nie sadzilam ze to bedzie takie wspaniale przezycie :)
Niedawno bylyśmy 2w1 a teraz mamy już przy sobie swoje kruszynki :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry