reklama

mamusie grudniowe:)

..aenye 
Z okazji urodzinek:
Wszystko co piękne i wymarzone
niech w Twym życiu będzie spełnione.
Niech życie słodko płynie,
a wszystko, co złe niech szybko minie.

reklama
ninusiaa najważniejsze że maleństwo dobrze sie rozwija i mimo pozniejszego terminu bedziesz nas odwiedzać. Buziaki i trzymaj sie cieplutko

Kate no no no jestem pod wrazenie i oczywiście Gratulacje a obrona to juz tylko formalność w twoim przypadku:))

hellou :) :)

dziekuje za zyczonka.. :)

uff, jak ja sie ciesze, ze ta praca juz za mna... serio... wisiala nade mna jak czarna chmura ;-) a teraz juz tylko dwa egz (na razie wydaje mi sie, ze nie ma co panikowac ;-) ) i wakaaaaacje! :)

nom...a juz we wtorek mam wizyte u gina :) zobaczymy, jak moje szkrabki rosna :)

witam dziewczyny
wczoraj dopisalam sie do listy mam grudniowych, a tak w ogole to jestem juz mama sierpniowa :laugh:

Hania urodzila sie 23.08.2005 i tak na prawde to tak szybko nie planowalismy kolejnego dzidziusia, chcialam tak 2-3 lata roznicy, ale los zadecydowal inaczej :)
Jestem troche w stresie jak sobie poradze z dwojka takich malutkow, Hania teraz niezle mi daje popalic, jest na etapie raczkowania i wstawania przy wszystkim co sie da ::)
no i mam problemy jak ja przewijam bo non stop mi niedobrze, a te zapachy mnie zabijaja :P

jesli chodzi o wklejanie zdjec to po przeczytaniu tekstu na bb o kidnapingu dzieciecym jestem w lekkim stresie :(, nie wiem czy to czytalyscie

Wiesz atol,

myślę, że nie ma się co aż tak bardzo przejmować. Na każdym kroku czyhają na nas różne pułapki i ludzie, których nie możemy ufać.

Wydaje mi się, że od naszego zdrowego rozsądku zalezy, czy będziemy umiały /umieli/ się temu przeciwstawić.

Intuicja, zdrowy rozsądek, umiejętność radzenia sobie w sytuacjach stresowych czy kryzysowych oraz wiara w ludzi powinna pomóc.

Pozdrawiam

Kasia

reklama
no ja jednak mam lekka paranoje, bo nie chcialabym zobaczyc swojego brzucha u kogos innego :), ale wiadomo wszystko zalezy od podejscia do sprawy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry