reklama

mamusie grudniowe:)

moja znajoma lutoweczka zostala mama
od 4 rano byla w szpitalu, ale mimo skurczy co minute nic nie szlo
o 16.15 zrobili jej cesarke
wsio jest ok :)
mala nie jest mala 3900 58cm :) :)

reklama
Nieistotna POGRATULUJ JEJ OD NAS!!! Dzieczynka jak sie patrzy! Duzia kobitka:-):-):-). Moja Szkraby ( bachorki) poszly na szczescie juz spac, ja tez sie wlasnie wybieram. Dobranoc.

ja sie czesto, niemal codziennie zastanawiam, jak w ogole takie patologie wygladaja w rzeczywistosci... nie wiem, nie potrafie sobie wyobrazic takiej sytuacji, kiedy kobieta nosi dziecko 9 miesiecy, nie idac nigdy na kontrole do lekarza, chlejac, palac, pieprzac sie z kim popadnie, po czym rodza dziecko w szopie, zawijaja w szmaty (chociaz tyle milosci matczynej..) i wyrzucaja..
albo w siatce.. nie dajac malenstwu najmniejszych szans..
zabilabym normalnie.. a kazde takie malenstwo znalazloby u mnie w domku miejsce..

w ogole nie kumam, ze one sie nie boja jakichs powiklan dla siebie.. po porodzie i w ogole. i ze nie mysla o tym dziecku.
ale wlasnie, co musi sie z nimi dziac, w ich domu, zyciu, zeby do takiej tragedii dochodzilo!?
my chyba nie zdajemy sobie sprawy, jak wyglada patologia w rzeczywistosci..
przynajmniej ja nie..

czasem, jak pielegnuje mojego synka, martwiac sie zawsze o jego zdrowko, zastanawiam sie, jak w rodzinach patologicznych przezywaja w ogole te malenstwa.. czy sie nimi ktos zajmuje, jak placza, jak sa chore, jak zrobia siku czy kupke..? jakim cudem one dorastaja w ogole, w takich warunkach, jak czasem pokazuja w tv..???

witam ponownie. nadal mam problem z suwaczkiem klikam na link wybieram suwaczek wprowadzam dane kopiuje kod i wchodze na moj podpis klikam na gorze po prawej na litere A i wklejam kod tylko gdzie wklejam na okno czy nizej tam gdzie pisze www. pomocy :(

Asiu - foto musisz sobie wstawić na tej stronie, na której robisz suwaczek - jest tam takie coś jak browse lub przeglądaj i wstawiasz foto. Tylko najpierw musisz je trochę zmiejszyć, bo duże nie wchodzą.
Czyli jeszcze raz musisz suwaczek sobie zrobić - tak samo jak chcesz zmienić foto - musisz robić suwak od nowa.

oj dziekuje tylko ja nie wiem jak sie zmniejsza obrazek bo ja mam JPG i mam info ze maxymalnie 2kb a ja mam foto na 3,8 ciemna magia mam program ACDC do zdjec i nie wiem jak tam zdjecie zmniejszyc podobno tez mozna PRINTEM z kompa ale ja nie umiem :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry