sugar ty masz AN IOLKA,,ja chyba wiem od czego to jest-od szczepionki bo wczesniej tego nie miałam,,Ala dzisiaj zrobila sobie godzinna drzemke od 16-17 a potem nie chciala spac,zjadla butle i zaczela brykac a widzialam ze jest spiaca,znowu tak jak wczoraj zaczela plakac i sie zanosic az nozkami majtała,jedynie pomogl sposob Kasi aby mocno w pionie utulic do piersi uspokoic aby zasnela i na spiaco dac butle,,podzialalo plakala i marudzila od19 do 21 kapieli nie bylo przez to a na spiaco zjadla 160 i spi jak aniolek,,ona jest rozdrazniona,ospala,ma lekka biegunke placz niepohamowany,nadpobudliwa,mniejsze laknienie(taki inny nie do opisania płacz) wszystkie objawy poszczepienne,dalam jej czopka homeopatycznego na uspokojenie i z lekka zadzialał,widze ze Alusia ma problem ze snem.a od jutra kapiel o 21,no chyba ze poczekam az te objawy miną,,no i przed kapiela herbatka a po kapieli butla,moze i kapiel przerzuce na 20 bo do 21 Ala nie wytrzyma a moze tez bede ja budzic musze potrenowac dla jej i naszego dobra...oj teraz spi jak aniolek pewno wstanie o 4 na butelke i zasnie noszona na rekach bo jak sie obudzi do jedzonka to daje butle i czasem MUSZE ja przewinac i wtedy mi sie rozbudza i usypiam kolo godzinki,a jak nie musze przewijac to odpada i spi do 8..potem juz drzemki godzinne a dopiero o 18 sie zaczyna kongo,,moze z tym radiem zobacze albo zakupie inne nagrania jakies kolysanki lub jeszce bardziej relaksacyjne,zabawki i wszystko pod nosem co miala przy wyrku pochowane do snu,,,,dziewczyny a ile wam na butli dzieciaczki wytrzymuja i ile zjadaja bo mi Alka zjada co 4 godzinki 160(5 miarek) ale czasem chce po 3 i wtedy zjada mniej..moze powinnam jej dawac co 3 godzinki mniejsza dawke mleka PORADZCIE mi,czasem mi az zal alusie budzic do jedzonka i widze ze sama wstaje po 4 godzinkach jak wstanie mi szybciej i daleko do karmienia to jej daje popic rumianeczek troszke z nia pogadam(zalezy ktora to godzina) i wtedy usypiam no chyba ze nie spi to zajmuje nia czyms aby poczekala do jedzonka,wtedy butla i lulu oczywiscie na raczkach>>eh nauczylam ja i sie mecze ale trudno lepiej dziecko nosic niz sluchac jak ma kolkke i płacze z reszta na rekach czuje jej bliskosc a piersia nie karmie moze i ona tej bliskosci potrzebuje bo nawet w lozku jak zasypia to MOCNO trzyma moja raczke...