reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Zovitka serdecznie gratuluję :-)

Marcia raz dziennie to raczej nie czyszczenie, a zwykłe wypróżnianie (że się tak dosadnie wyrażę) :-D

Niunia może coś z pęcherzem się dzieje.

Wyłamuje się z lodowego szaleństwa, bo już 5 dni pod rząd je żarłam i teraz chcę coś innego. Tylko jeszcze nie wiem co. Chociaż w sumie salceson nieźle brzmi :eek:

reklama
Witajcie

Ja wczoraj kolacje miałam dość dziwną: dwa pączki, miseczka kapusty z grzybami i chlebek oraz dwie szklanki koktajlu z kefiru i truskawek :D
Nic mi się nie działo :p a myślałam, że po takiej dawce może być ciekawie :D
Moj mąż skomentował "może śledzika" :p
Ale kto najlepiej zrozumie smaki kobiety w ciąży jak tylko druga ciężarna :D
Dzisiejszych wieczornych smaków nie mam jeszcze do końca sprecyzowanych.......

Zovitka GRATULACJE !!

No u mnie dziś zupka porowa, z pieczarkami, klopsami z mięsa mielonego, makaronem i serkami topionymi... Super prosta, super szybka i super pyszna :tak:... Jeśli, któraś będzie chętna to służę przepisem.

Zovitka GRATULACJE

salceson-bleeeeeeeeeeeeeee

Ja zjadłam chlebek z białym serkiem, ogórkiem i papryką i....już mam zgagę:wściekła/y::wściekła/y: Ale to nic, bo wczoraj wieczorem tylko wode piłam i......tez zgaga była:eek:

No nie, po tych waszych postach się taka głodna zrobiłam, a w lodówce nie ma nic ciekawego:( Buuu... A z mężem się pożarłam, to go nie namówię, żeby mi w deszczu poszedł do sklepu. Teraz radźcie, co mam robić, paskudy wy!

reklama
Niunia, a wiesz że pomysł dobry :-) Na razie zrobiłam sobie bułę z samym masłem, po studencku!

Truskawkowa, Viltutti milczy, bo się na syna obraziła, że nie chce z brzucha wyłazić;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry