• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

AguniaGR - GRATULACJE OGROMNE!!!!

Ancona, aż dziwne, ze nie pod lampami, w moim szpitalu od 12 dają na bank jak nie zacznie od razu spadać. Może powalcz o to? Bo kurcze szkoda Ciebie i szkoda dzieciaczka. Czasami takie wydarzenia gdy oczekujesz pomocy, to papierek lakmusowy dla relacji... Przykre, ze tak to u Ciebie wygląda....
Mika - juz kiedyś pisałam, ze przy trzecim spakowałam torbę juz po terminie...

reklama
Agunia GRATULACJE! !!
rzeczywiście mamy ostatnio wysyp kwietniowych dzieciaczków :-)

Marcia czy mogłabyś napisać coś więcej o takim konflikcie? Bo jestem kompletnie zielona w temacie i czy lampy w takim przypadku pomogą? Nawet o remonty w domu pani dr pytała. Biedny mój mały pysiulek mam nadzieję że wieczorem po wynikach czegoś się dowiem.

AguniaGR GRATULACJE! !! (normalnie ja już nie nadążam kto jest w trakcie a kto po taki wysyp)

Ancona ale kiedy Ty w domu byłaś? tyle tygodni już w szpitalu jesteś. A te lampy to w ogóle miał zapodane? Trzymam kciuki za szybkie i skuteczne obniżenie poziomu bilurbiny.

AguniaGR gratulacje :) szybko poszło :) niech synek rośnie zdrowo :)

Ancona
tak, z rodziną to na zdjęciu... Przykre, ale prawdziwe. Życzę dużo siły Tobie, a synkowi szybkiego powrotu do zdrowia.

Ancona konflikt powstaje kiedy matka ma grupe 0 a dziecko ma grupe A lub B. Wtedy u matki wytwarzaja sie przeciwciala przeciwko krwinkom dziecka i przekazywane sa przez lozysko i dlatego utrzymuje sie zoltaczka u dziecka. Ale to tym bardziej powinni mu zlecic naswietlania.

Haha dzwonila do mnie szefowa z poradni w ktorej sobie dorabialam i pytala czy juz urodzilam. No i chce zebym nadal u nich pracowala i zebym sie odezwala jak tylko bede w stanie przyjsc chociaz raz w tygodniu na pare godzin. Cieszy mnie to bo dobrze mi sie tam pracowalo i fajnie ze byli ze mnie zadowoleni.

reklama
Agunia, Mojeboje OGROMNE GRATULACJE!!!

Zaskoczyłyście mnie, i strasznie Wam zazdroszczę:tak:!!!

Ja nie napiszę narazie nic więcej, bo jestem po wizycie i troszkę na inne wieści czekałam...:-( Ale to już opisałam na innym wątku... Póki co humoru nie mam więc nie smęcę... Trzymajcie się!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry