niunia12a- nie poradze w 100%, bo to moje pierwsze dziecko, ale jak Cie tak mega mocno nie boli i co 15 min, to chyba jeszcze nie? ale nie wiem jak ja bym sie zachowywala

moze faktycznie pojedz i sprawdz!
kroczek_k - ja jutro znowu klucie...
U mnie tez piekna pogoda piekna! sloneczko swieci, az sie chce zyc! choc juz z daleka widze jakies chmurki nadciagaja hehe, mam nadzieje, ze zaraz uciekna!
Co Wam dziewczyny tak spieszno do rodzenia? ja to Wam powiem, ze do mnie to nie dochodzi i pewnie nawet jak dostane boli to sie bede zastanawiac co to jest, hehe choc wczoraj juz mnie tak kilka razy jak na okres zabolalo, ale nieregularnie i niemocno!
Dzis zaczelam 38 tydz! no to juz coraz blizej, jutro badanie krwi, a we wtorek wizyta i ktg- moje pierwsze!
Ruszam zaraz do do sklepu i apteki, bo pojemniczki na mocz sie skonczyly- zle musialam wyliczyc :-)
Do tego nie wiem czy mam wszytsko dla malucha, ale jak nie to wysle meza i juz, nie mam np kocyka zadnego fajnego, ale mam rozki i kolderki male i duze, ale kocyk chyba powinien byc, nie? mowi Wam- NIE DOCHODZI TO JESZCZE DO MNIE!