• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Witam się z rana:)

Mama mnie dziś obudziła żeby pobrać krew do badań bo mi lekarz zlecil mocz i toxo :dry:Toxo mam juz robione chyba kurcze 3 raz w twj ciazy. Dziwne to strasznie. Owszem mam dodatnie wyniki bo juz ja przechodzilam jesli mozna to tak nazwac:). Jejciu dziewczyny ja nigdy nie balam sie igiel itp. ale powiem, ze juz mam dosyc tego klucia:(

Marcia dziękujemy za wytłumaczenie tych zawiłości medycznych:-D :tak: Kurcze mam nadzieje ze Kubus bedzie mial 0:)

Ancona no strasznie wspolczuje ze sie zdenerwowalas bo tez bym tak zareagowala. Ja sama nie mialam za duzej frajdy z przygotowan dla Kubusia bonie mozna mi nic za bardzo robic no i nawet niewiele moglam poprasowac:( wszystko mama robila. No ale juz sie nie denerwuj. Hubercik teraz najwazniejszy no i powrot do Kuby:)

Niunia no co Ty tu jeszcze robisz:tak:zmykaj na IP

Evelinka jeszcze raz serdeczne gratulacje:)

Witam :-)
Evelinka gratulacje !!!

No nie próżnują dziewczyny, w takim tempie nie za wiele doczeka do kwietnia ;-)
Niunia czyżbyś była następna.

Ancona super, że wyniki dobre. Może w końcu zacznie spadać i wypuszczą Was do domku.
Zobaczymy jak to u nas będzie z tą grupą krwi, nie ma co się martwić na zapas.

U mnie słońce od rana i od razu jakoś lepiej. Muszę zagonić dzisiaj męża do pomocy w ogródku, bo chciałabym już posiać warzywka.
Kwitną już forsycje, więc czas najwyższy na prace w ogrodzie :tak:

Witajcie,

ja znowu w nocy nie spałam - wiec moge powiedziec dobranoc i zmykam do łózka :)
Wyniki mamy dobre :-) (próby wątrobowe, na konflikt, crp, morfologia, cytomegalia, toxoplazmoza i coś tam jeszcze wyszło ok.)
I pani dr ma jeszcze większą zagadkę dlaczego ta bilirubina stoi w miejscu, mówi że jeszcze będą jakieś badania robić żeby wykluczyć wszystko co się da. Także uzbrajamy się w cierpliwość i grzecznie czekamy. Hubcio teraz jest najważniejszy!

Spokojnej nocki!

Kochana a mówiłaś o tym learzowi, ze od mleka tak mialas w poprzedniej ciazy? Moze trzeba im pomóc w diagnozie :) Dobrze ze wyniki ok, ale szkoda ze nadal nie wiedza co robic.

Witam się z rana:)

Mama mnie dziś obudziła żeby pobrać krew do badań bo mi lekarz zlecil mocz i toxo :dry:Toxo mam juz robione chyba kurcze 3 raz w twj ciazy. Dziwne to strasznie. Owszem mam dodatnie wyniki bo juz ja przechodzilam jesli mozna to tak nazwac:). Jejciu dziewczyny ja nigdy nie balam sie igiel itp. ale powiem, ze juz mam dosyc tego klucia:(

Marcia dziękujemy za wytłumaczenie tych zawiłości medycznych:-D :tak: Kurcze mam nadzieje ze Kubus bedzie mial 0:)

Ancona no strasznie wspolczuje ze sie zdenerwowalas bo tez bym tak zareagowala. Ja sama nie mialam za duzej frajdy z przygotowan dla Kubusia bonie mozna mi nic za bardzo robic no i nawet niewiele moglam poprasowac:( wszystko mama robila. No ale juz sie nie denerwuj. Hubercik teraz najwazniejszy no i powrot do Kuby:)

Niunia no co Ty tu jeszcze robisz:tak:zmykaj na IP

Evelinka jeszcze raz serdeczne gratulacje:)

Kroczku ja mam wynik ujemny a toxo i cytomegalie musialam robic dwa razy :( no i ja tez nie znosze pobierania krwi, ale juz niedługo.

Niunia ja też czekam na kwiecień, choć jak widzę ile już dzieciaczków to czasem też bym chciała już swoją utulić, ale ma jeszcze czas, niech posiedzi w brzuszku tydzień czy dwa.

Kroczek uwielbiam prace w ogrodzie, ale na razie się powstrzymuję. Jak uda mi się męża zagonić to coś porobię, sama nie idę, bo boję się że za szybko wykurzę córcię z brzuszka ;-)

reklama
Evelinka gratulacje!!! szybkiego powrotu do formy :-)

Niunia to u Ciebie coś się święci :)
czekamy na wieści

ja dziś po kolejnej fatalnej nocy, więc chyba pójdę w ślady L-oki i idę odespać ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry