Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Toxo mam juz robione chyba kurcze 3 raz w twj ciazy. Dziwne to strasznie. Owszem mam dodatnie wyniki bo juz ja przechodzilam jesli mozna to tak nazwac
Kurcze mam nadzieje ze Kubus bedzie mial 0
zmykaj na IP
Wyniki mamy dobre :-) (próby wątrobowe, na konflikt, crp, morfologia, cytomegalia, toxoplazmoza i coś tam jeszcze wyszło ok.)
I pani dr ma jeszcze większą zagadkę dlaczego ta bilirubina stoi w miejscu, mówi że jeszcze będą jakieś badania robić żeby wykluczyć wszystko co się da. Także uzbrajamy się w cierpliwość i grzecznie czekamy. Hubcio teraz jest najważniejszy!
Spokojnej nocki!
Witam się z rana
Mama mnie dziś obudziła żeby pobrać krew do badań bo mi lekarz zlecil mocz i toxoToxo mam juz robione chyba kurcze 3 raz w twj ciazy. Dziwne to strasznie. Owszem mam dodatnie wyniki bo juz ja przechodzilam jesli mozna to tak nazwac
. Jejciu dziewczyny ja nigdy nie balam sie igiel itp. ale powiem, ze juz mam dosyc tego klucia
![]()
Marcia dziękujemy za wytłumaczenie tych zawiłości medycznych![]()
Kurcze mam nadzieje ze Kubus bedzie mial 0
Ancona no strasznie wspolczuje ze sie zdenerwowalas bo tez bym tak zareagowala. Ja sama nie mialam za duzej frajdy z przygotowan dla Kubusia bonie mozna mi nic za bardzo robic no i nawet niewiele moglam poprasowacwszystko mama robila. No ale juz sie nie denerwuj. Hubercik teraz najwazniejszy no i powrot do Kuby
Niunia no co Ty tu jeszcze robiszzmykaj na IP
Evelinka jeszcze raz serdeczne gratulacje![]()