A mnie znowu dziś zmogło i pospałam troszkę:-). Szczęście, że rano ogarnęłam wszystko więc na luzie mogłam spać... z racji, że ból nadal się utrzymuje to chyba jednak skuszę się na to IP później, bo mąż też marudzi że czasem się jedzie niby tylko na KTG a okazuje się że się rodzi i że lepiej sprawdzić, więc już niech ma jak tak bardzo chce tam siedzieć

!!!
Patuśka moja teściowa w niedzielę powiedziała że od 9.05 do 19:05 jej nie ma ale wcześniej jest dostępna jakby co.. Mąż zapytał a w czym niby miałaby być potrzebna jak on ma urlop... To stwierdziła że może posiedzieć z małym jak np. zechcemy gdzieś wyjść

! Więc jej powiedział, że jak będziemy chcieli sobie wyjść to bardzo chętnie z dzieckiem, a zresztą jak ona sobie wyobraża że pójdziemy gdzieś jak dziecko co 3 godziny je... To powiedziała że na 2,5h pójdziemy np. do kina...

Ta jasne ja mając 2 czy 3 tygodniowe dziecko o niczym innym nie będę marzyć tylko o tym żeby zostawić z nią dziecko i iść sobie do kina... SUUUPER bym się napewno bawiła

!
Niunia to nadal kciuki trzymam żeby tym razem już poszło

!!!
AguniaGR my w sobotę jak byliśmy odwiedzić maleństwo znajomych ze szkoły i poszliśmy na spacer to mój mąż przechwycił im wózek, i powiedział do kolegi, że przynajmniej teraz może sobie poprowadzić bo po porodzie wie że przynajmniej na początku nie bardzo go dopuszczę

:-)... Tak więc tą kwestię mam już ustawioną ;-) x-lader jest mój!!