• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Hej dziewczyny!
Agmaa, Nataliaeg GRATULACJE!!!!!
Od czwartku wieczorek (21.15) jesteśmy w domu. Jest intensywnie. Nie mam czasu na nic lajtowego. Powrót do domu to 5 pralek prania i tyle jeszcze czeka w kolejce, bo Piąty urządził mokre noce :-( Od jutra prawdopodobnie będę już sama z dziećmi. Boje sie odbierania ze szkoły i przedszkoli, bo to 1,5godz w aucie a bywa że więcej :-(
Szosty wisi na piersi z tycimi przerwami. Lubi mleko i lubi cyc...
Kończę, ściskam, życzę powodzenia, póki co na bb czasu mi nie starczy :-(

reklama
EDYSIEK moja po wczorajszych kryzysie bez spania i ciągłego cycowania,też 5godzin przespała w nocy aż w szoku byłam.Teraz próbuje spać ale kręci się ciągle,kaszle ją dalej:no:.

JOTEMKA podziwiam zebrać rano taką gromadke i porozwozić z takim maluszkiem,mi 2rano ciężko ogarnąć przed wyjsciem do przedszkola;-).

Witam laseczki.
Ja tez wczoraj mialam sadny dzien:(
Kubus non stop wisial na cycu:/
Dzis poki co nie jest lepiej. Na dodatek urazil sobie pepuszek i krew sie troszke wczoraj polala:(

Mama O trzymam kciuki za poprawe humoru bo u mnie to samo:/

Uff u nas dzisiaj lepiej niz wczoraj. Widocznie wczoraj byl jakis kiepski dzien. Pierwszy nocny sen mial 4 godziny, a potem tak roznie ale nie bylo zle. No i jak zjadl o 8.30 to spal do po 11 wiec przedpoludnie tez niezle. Zobaczymy co pokaze na przyjazd babci i dziadka, bo maja przyjechac na obiad.

Jotemka Ty to jestes niesamowita. Ogromnie Cie podziwiam ze ogarniasz ta swoja gromadke.

Moja też miała kryzys 3 tygodnia. W końcu dostała mm, i chwilę później napełniły mi się piersi mlekiem, bo były ciągle stymulowane przez kilka godzin wcześniej. Ale wtedy już mała była pojedzona. Efekt- uczucie jak przy nawale pokarmu albo i gorsze..

Trzymajcie kciuki bo od 7 rano mam regularne skurcze co 6-7 minut, po prysznicu troche się wydłużyły do 9-11 minut ale wracają czestszych. Plus biegunka :/
Zjem rosół i jedziemy do szpitala :D
Mam nadzieje, że to jednak poród sie zaczął :D

Mika trzymam mocno kciuki żeby okazało się że maluszek zdecydował się na wyjście z brzuszka. Widocznie leniuszek z niego będzie jak mu się tak nie śpieszyło więc niedziela dobry dzień na poród :-D Jak będziesz mogła to daj znać jak rozwój sytuacji.

Tfu, tfu nie chce zapeszyć ale dzisiaj wrócił mój aniołek :-) mały tylko je i śpi. Ciekawe czy odwiedziny dziadków też prześpi.

Mam pytanie, jak długo używałyście pieluch 1? Pamiętam że z Tymkiem jakoś szybko przeszliśmy na 2, a w sumie to mój synuś kawał chłopa. Tylko nie pamiętam czy duża różnica jest pomiędzy 1 a 2, a my na dadach jedziemy. Mam jeszcze 1,5 paczki (ale to te małe opakowania są) a potem zobaczę.

Cześć Dziewczyny,
Dziękuję za wszystkie gratulacje :) ny nadal w szpitalu, bo Adaś ma sporą żółtaczkę. Już ponad dwie doby jest w inkubatorze pod lampami i jeszcze pewnie tyle przed nami. Dużo wisi na cycku, przez co muszę go częściej wyjmować i dłużej karmić niż normalnie. Ehhh mam nadzieje, ze to się niedlugo unormuje i pójdziemy wreszcie do domu, bo okropnie tęsknię za Jasiem.
Agmaa gratulacje!
Mika trzymam mocno kciuki :)

reklama
MIKA powodzenia,pora zamknąć narodziny na naszym wątku;-)

Marcia ja jedynek ponad miesiąc używałam,ale już ciasnawe były i rzadkie kupki wypływały na plecy;-).Teraz mała penie koło 5kg waży i następne już chyba 3kupię,ale to mega pake 2jeszcze skończe.

A jak już w temacie to od jutra w lidlu zielone pampki na promocji po 29,99

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry