Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

po wyjściu ze szpitala pognałam do jubilera i kupiłam bransoletkę( czerwony sznureczek z zawieszką-4listna koniczynka). Nosiłam ja od października do dnia cc

na szczęście niewyczuwalny więc teoretycznie ok(tyle to sama wiedziałam)

no i ja nie wyobrażam sobie jej wyrzucić
Matko Arturek tylko tydzień starszy od mojego a moj zjada raptem 60ml w porywch do 90ml
No ale przybiera średnio 60g na dwa dni wiec chyba ok:-)aaaaaaaaaaaaaaaa zeżarło mi mega posta
Zaczne od nowa
Ja w zabobony nie wierzę....ale po tym jak po rozmowie z sąsiadką wylądowałam na patologipo wyjściu ze szpitala pognałam do jubilera i kupiłam bransoletkę( czerwony sznureczek z zawieszką-4listna koniczynka). Nosiłam ja od października do dnia cc
Mamo O a dlaczego trzeba wyrzucić wszystko czerwone co dziecko dostało???
Moje dziecię dostało czerwoną kokardkę jeszcze w szpitalu i mam przywiązaną do wózka.....swoją drogą może coś w tym jest bo Młody nie lubi wózka
A u nas dziś położna była i:
-Młody ślicznie rośnie
-pępek ok
-kupy raz dziennie sa ok ale możemy kupić herbatkę ułatwiającą trawienie-polecacie jakąś??
-na powiekę robić okłady z soli fizjologicznej, a jak nie pomoże to kupic kropelki
-zielone smary sa nadal ok bo się oczyszcza
-pleśniawek brak
-jedzenie w ciągu dnia co 2h jest jak najbardziej ok
ale....mamy naczyniaczka na paluszkuna szczęście niewyczuwalny więc teoretycznie ok(tyle to sama wiedziałam)
no i mały waży ok 4,5 kg - położna wagi nie miała, ale ja na takiej łazienkowej go zważyłam
Aaaaa dziś przeszłam na większą butle i smoczek z 2 dziurkami-pięknie wypił uwaga.....120ml![]()

Idę się ogarnąć to może na chwilę wyskoczę jak mąż wróci do sklepu - komunia przed nami a ja nie mam co na siebie włożyć grrr (przepraszam, że tylko o sobie ale też senna jestem przez pogodę)
Dziś przeszłam na dużą butlę bo mała z Aventu ma dziwna miarke, mianowicie pokazuje 110 a potem już 125 i stwierdziłam, że sprawdzę, czy smoczek z 2 dziurkami sie sprawdzi-w szoku jestem bo pił ładnie
A po południu dałam mu 90ml(70ml tylko wypił) w małej butli to "dudlał" z 15 minut
Tak więc ogłaszam, że mleko teraz tylko przez 2 dziurki pić będziemy( no chyba, że w nocy nie da rady)