Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja tez sporo pije od jakis kilku dobrych tygodni, nawet w nocy sie budze i musze picO matko kochana kilka dni mnie nie było a tu tyle do nadrobienia, wieczorkiem postaram się doczytać to co mnie ominęło.
Nie miałam netu ponieważ zrezygnowaliśmy z radiówki i założyliśmy neostradę.
U mnie brak mdłości ( w końcu!) ale i brzuch mnie nie boli w ogóle a to już mnie martwi bo zastanawiam się czy dzidzia tam w ogóle jest czy może taka grzeczna że mamusia nie czuje że jest w ciąży
A suszy mnie od rana jak nie wiem co. Non stop piję i nie rozstaję się z butelką wody! Czy to normalne???
Synkowi alergia i pokrzywka narazie zniknęły więc poszedł po tygodniu nieobecności do przedszkola. Mam nadzieję że teraz trochę pochodzi.
dziewczyny cz zna któraś z Was laboratorium w Warszawie z przystępnymi cenami gdzie wykonują pakiety badań ciążowych??