madziolina_p
Fanka BB :)
Mama O i dziewczyny, zapraszam na moja stronke na fb, odchudzajmy sie razem! Ja juz po porannym bieganiu, a raczej chodzeniu/bieganiu...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam :-)
Noc minęła spokojnie, jak córcia zasnęła po 19 to obudziła się o 1 i o 4. Potem wstała o 6 i myślałam, że będzie po spaniu, a ona zjadła i poszła spać, wstała niedawno i teraz leży z gołą pupcią i bawi się przyrządem gimnastycznym.
Madzik trzymam kciuki za bezbolesne pobieranie krwi u córci i dobre wyniki. To już ostatni raz?
Madziolina fajny pomysł z tą stroną na FB.
A ja myślę, co by tutaj założyć wątek dotyczący odchudzania, będziemy się wzajemnie wspierać i może będzie nam łatwiej się zmobilizować.
Ale co z tego jak zaraz do teściowej jade,( bo oni w parafii odpust mają i tam to MEGA święto
)Mnie to bawi ale co tam pojadę na obiadek -będę miała chociaż to z głowy;-)
.Wczoraj mieliśmy rehabilitację i nie jestem zadowolona,jakaś nie kumata ta baba,zrobiła jej masaż na którym wyła cały czas i wiecie co pani wymyśliła?żebym następnym razem ją przetrzymałą i uspała przed rehabilitacją to po śpiączku ją wymasuje
,noż k...jej nawet pazurów na śpiąco nie da się obciać bo się budzi od razu i krzyk a ta chce jej głową kręcić a ona ma spać
i nie wiem czy coś nam da takie leczenie.A wieczorem byłam u syna na zebraniu,której syn idzie do 1klasy?masakra,obniżyli poziom nauczania przez to ze młodsze dzieci też idą i mamy zakupić pomoce naukowe typu domino,plastikowe literki,cyferki itp,i będą się uczyć tego co większosć dzieci już umie ale i tak muszę kilka stów na to wydać.No i dziecko ma mieć atlas świata,polski,roslin,zwierząt,słownik,tomiki wierszy,hm a elementarz darmowy śmiech na sali.Mam cieżki tydzień,niech sie już skończy
.
od kilku dni Beatka spała bez przerwy od 23 do 5-6 a ostatnio nawet do 6:30 no i dziś nastąpił regres i budziła się o 3 i przed 6, ale nie narzekam bo wiem że to i tak dobrze
Martwi mnie bardziej ten mój katar, bo oczywiście karmiącej nic nie wolno brać na przeziębienie...
Kroczek kochana ja chyba za ciebie mam okres bo dwa tyg temu mialam i teraz znowu i to nie jakis normalny kuzwa tylko strach z domu wyjsc
ja niewiem ze my kobiety musimy miec tak prze.......