madziolina_p
Fanka BB :)
Moj niestety tez ma plaska, ale fakt najczesciej lezy na plasko
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mika Julkowi też tak szybko rosną paznokcie.
Teraz z kolei ja mam pytanie. Czy wasze dzieci też płaczą przed snem? U nas jak zbliża się 20 to wiemy, że zaraz rozpocznie się aria, Julek codziennie urządza sobie pół godziny ryku, a później zasypia. Czasami w ciągu dnia też mu się tak zdarza. I zawsze są to pory kiedy rob się senny.
No i jak radzicie sobie z fotelikami samochodowymi. Julek nienawidzi w nim jeździć, ale w sumie wcale mu się nie dziwię, bo też bym się darła jak by mi było tak gorąco. Zawsze jak go wyciągam to jest wręcz mokry i nie pomaga nawet podkładanie pieluchy. Może znacie jakieś inne sposoby?
Witam się
Madzkim no współczuję strasznie tych nocek i ogolnego zlego samopoczuciaNie wiem co jeszcze moglabym poradzic bo juz dziewczyny tyle rad dawaly Mam tylko nadzieję że jednak niebawem Emmada Wam chwile wytchnienia i przestanie miewac humorki...
Marcia pogoda taka nijaka moze dlatego chlopaki maja problemy ze snem.
A ja wczoraj sciagnelam Radio Kubus i sluchamy z Mlodym piosenek. Kubus na razie jest zdziwiony ze cos rytmicznego leci i ze mama tancuje z nim po pokojuPiosenki sa super. Duzo z mojego dziecinstwa i jestem zdziwiona ze pamietam slowa wielu z nich
Ogolnie Kubus uwielbia sluchac jak recytuje mu wierszyki Tuwima lub BrzechwyZwlaszcza gdy zmieniam glos lub przyspieszam np w Lokomotywie
![]()