U nas ten zabek prawie bezobjawowo wychodzi. Mlody pakuje wszystko do buzi z nerwem mocno zagryzajac. Troche gorzej mi je ostatnio czyli denerwuje sie przy cycu mimo ze jest pelny. I troche gorzej spi ale tylko w dzien bo w nocy nadal tylko jedna pobudka nas ranem. Ja po prostu widze ze dziadkow jest opuchniete i w miejscu lewej jedynki czuc twarde a w miejscu prawej miekkie dziaslo.
My szczepienie mamy jutro. Po pierwszym bylo w miare ok. Mam nadzieje ze tym razem tez.
U nas roboty na budowie tez sie powoli posuwaja. Ale tesc sam prawie wszystko robi wiec powoli. Maz ma ciezko z wolnym teraz bo maja roboty wyjazdowe i w srode wyjezdza na 3 dni. Jutro udalo mu sie wziac wolne zeby zrobic rzeczy ktorych tesciu w pojedynke nie zrobi.
My szczepienie mamy jutro. Po pierwszym bylo w miare ok. Mam nadzieje ze tym razem tez.
U nas roboty na budowie tez sie powoli posuwaja. Ale tesc sam prawie wszystko robi wiec powoli. Maz ma ciezko z wolnym teraz bo maja roboty wyjazdowe i w srode wyjezdza na 3 dni. Jutro udalo mu sie wziac wolne zeby zrobic rzeczy ktorych tesciu w pojedynke nie zrobi.
i nie wiem co teraz robic, bo boli jak nie wiem co, sciagam narazie mleko, ale bede podawac czesciowo z butelki chyba bo jak inaczej. Macie jakies sposoby na to? nie wiem co robic, Mlody tak nie pogryzł w nocy az do krwi 
czy dopiero jak będzie miał? Dzieciom zbija się gorączkę jak ta przekroczy 38 stopni.
a prababcia, czemu niedrapek nie ma - dziecko które za parę dni 3 msc skończy... nie umiałam szybkiej riposty znaleźć, bo tak mnie wcięło