Dziewczyny te które KP a wy chcecie dawac kaszke na MM? ja narazie chciałabym uniknąc takich kaszek, przygotowywac mu kaszki na swoim mleku, ale o kaszkach mysle dopiero ok 6 mies, po 5 wprowadze troszke warzyw i zupki.
A ja wczoraj po wizycie u neanotologa troszke spokojniejsza jestem. Okazało sie że młody ma poczatki krzywicy, bo jego organizm nie przyswajał dobrze tej wit D w kapsułkach, bo faktycznie te w spraju i kapsułkach to tylko suplementy diety i akurat na niego nie działało, przez to nie ma sił podnosic głowki i ma ta asymetrie. dostałam wit D w tabletkach do rozpuszczenia.
Dzisiaj na rehabilitacji był dzielny nie płakał, chyba nawet mu sie podobao bo uśmiechał sie.
Dzisiaj tez mielismy szczepienie, dodatkowo wykupiłam na Rota wirusa i jestem szczuplejsza w portfelu o 440 zł + plus rehabiltacja 80 zł. Oj coś czuje że długo nic sobie nie kupie bo wszystko teraz na dzieci idzie. Musz estarszego obkupic w ciuchy do przedszkola bo przez wakacje wyskoczył do góry i ma juz przymałe ciuszki.
Agunia - mój tez nie jest jakis taki duży, wprawdzie waży 6950 i ma 65 cm. ciuszki nadal mu zakłądam na 62 i sa dobre, ale to wszystko od firmy tez zależy, bo niektóre firmy maja zawyzone albo zaniżone rozmiary. Ja jeszcze nic mu nie kupowałam nowego, ma jeszcze duzo ciuszków w których jeszcze nawet nie chodził.