Witam :-)
Mojeboje cudna ta sukienusia

taka właśnie mi się podoba, prostota i elegancja w jednym :-)
Szkoda, że lato się kończy bo śliczne sukienki ma ten sprzedawca. No ale zawsze coś na długi rękaw można zamówić ;-)
To prawda, że dziewczynkę łatwiej ubrać, ale tylko do jakiegoś czasu, bo jak się sama zaczyna stroić to czasem jest przechlapane

Wiem to z autopsji
Truskawkowa zdrówka dla synka i trzymam kciuki, żeby małego nie złapało.
Ancona bardzo mi się podobają Twoje ubranka
Mika ja zwykle nie mogę się zdecydować co kupić, ale jak mi coś wpadnie w oko to nie ma zmiłuj. Tak też było z suknią ślubną, mierzyłam kilka ale w sumie od razu po pierwszym spojrzeniu wiedziałam, że to ta

Może dlatego, że była inna, nie całkiem biała tylko miała małe czerwone różyczki :-)
Milenka my też mamy sporo różowych ciuszków, ale prawdę mówiąc tych jest większość w sklepach. Ja najbardziej lubię białe z dodatkami np. z kwiatuszkami czy jakimś innym dziewczyńskim wzorkiem.
A białe sweterki są fajne w H&M. Ja ostatnio kupiłam bolerko
L-oka rozmiar 80

My ciągle na 62.
Ale powiem Wam, że akurat z tego się cieszę, bo dużo ciuszków kupowałam na 62, nawet jeszcze w ciąży i teraz córcia całe lato ma co nosić i nie muszę nic kupować

Dopiero na jesień rozejrzę się co mamy i dokupię trochę nowych na 68.
Agunia moja już dobiła do 6 kg, a ma gdzieś 63 cm. Starsza córka była od niej większa i cięższa (sprawdziłam w książeczce). Po prostu takie te nasze dzieciaczki nieduże.
Kroczek ja podejrzałam w necie zabawy paluszkowe tak dla przypomnienia i bawimy się w kosi łapci, sroczkę i paluszkową rodzinkę, córcia jest zachwycona :-) tutaj są przykłady jak się można bawić
Pomagamy Dzieciom - Sroczka kaszkę warzyła. Zabawy paluszkowe