ZUZANKA to faktycznie masz drobniutką córcię,ale sama piszesz że nie ma po kim być wielka.
AGUNIA nie masz sie czym przejmować,taka uroda Julka że jest drobny,jakby mu czegoś brakowało to nie pędziłby tak z rozwojem
ANCONA Tobie się głupoty sniły,a moja w nocy co 2h wstawałai zasypiam na stojąco,a od rana mamy gości jak na złość
KROCZEK moja też taki głodomór,kurczę coraz więcej butelek mleka zjada do tego słoiczek warzyw i pół słoika deseru,już słyszę tekst pediatry nie przekarmiać

,a co mam zrobić jak sie drze i czepie jak tylko butla się zbliża?.
ZOVITA,AGUNIA jak widzicie,niejadek jest to problem ale jak dziecko wymaga tak wielkich porcji jedzenie to też nie lekko

.
Ja robię na noc butlę mm 180ml i dosypuje 3łyżeczki kleiku ryżowego,albo kaszki ryżowej obie robi się na mleku mm i podaje przez smoczek nr 4 avent.Nie trzeba kombinować ile dosypać mleka mm ile kaszki,tylko robi się standardowo 6miarek mleka i dosypać kaszkę.Ale moja i tak zaczęła się często budzić więc od dziś odstawiam kaszke bo to dodatkowe kalorie a i tak nie śpi dłużej po tym.
EDYSIEK te sukienki body są świetne i w dobrej cenie,też mam już upatrzone na przyszły rok.Piekne to bolerko,mozna wiedzieć ile zapłaciłaś za nie?to muszę jechać do H&M,moze skuszę się też na to bolerko zamiast sweterka;-)
Madziolina jakkupisz kleik to nie zmniejszaj ilosci miarek mm bo obniżysz wartosć odżywczą posiłku.