Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzielny chłopak
Nie musisz się martwić że mu będzie źle w życiu
Nie da sobie w kaszę dmuchać
A jak tam marchewka w siateczce?
Mój Kubuś póki co z upodobaniem przewraca się z plecków na brzuszek bo już albo dopiero sam to opanował

Mój Dzieć dzień bez dworu uważa za dzień stracony i tylko na spacerach śpi po 2h
Dziś było z rana deszczowo to nie spał dłużej niż 20min a poszedł popołudniu na spacer to spał 1h.
I tu mając w perspektywie siedzenie u nich w domu, gdzie szwagierka była w pracy więc oczywiste mój mąż gadałby ze szwagrem o samochodach a ja musiałabym z teściową konwersację utrzymywać, więc zaproponowałam wspólny spacer po promenadzie. I tak mąż zabawiał mamusię a ja z psem spacerowałam sobie brodząc w oceanie.
. I nie widzi problemu, że Emma jakiś metal z drobnymi elementami będzie żuła.
.
I komentarz jak zapinałam Emmę w samochodzie w foteliku, że czemu ją tak tyłem zapinam, dałabym ją przodem żeby sobie widziała (nie wiem co? Tył przedniego siedzenia?). Nawet tłumaczenie męża że tak się wozi małe dzieci nie pomogło. No biedne dziecko, nic nie widzi! Wyrodni rodzice i tyle!