• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
A moj po cycu, kaszy, kąpieli, osikaniu siebie i taty, drugiej kąpieli obecnie cycuje grrr ale trze oczka to jest szansa.
Co do krzeselka to ja sie przejechalam na zabawkach używanych na baterie wiec nawet nie rozważamy uzywanego.
Ta druga firma ma bujane i nie wiem czy to przy dwojce bezpieczne.
Z kapaniem to u nas zwykle lezenie zfikaniem nogami nie daje rady bo mlody raczkuje w wodzie i nie chce na plecach wiec mam gimnastyke. Nie pali sie wiec do grudnia mam czas na myslenie czy napewno chce ulatwienie bo ze starszym jakos sie obyło.
Pora zaczac wieczor i mlodego wysłać spać

A u nas Mlody ciagle na nogach. Dostal katarku i oczko mu ropieje lekko. Podejrzewam zeby ale jutro ide do pediatry niech mnie utwierdzi w przekonaniu. No i pozniej neurolog.

dobranoc

reklama
Nie chce zapeszac ale chyba mi sie mlody naprawil. Wczorajsza noc niezla a dzisiaj usnal o 20 i jeszcze bez pobudki. A ostatnio to 2 godziny snu to byl max. A glupia matka zamiast spac to korzystala z samotnego wieczoru bez meza przed laptopem bo.zwykle to on go okupuje. Ale juz ide spac. To pewnie jak na zlosc sie mlody obudzi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry