• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Viltutti to wam się porobiło. Temperaturę można zbijać przez chłodniejszą kąpiel i okłady. ja bym poszła, żeby ktoś zerknął na niego, nie zaszkodzi. Agunia to Ci syn focha strzelił ;) nie długo odwróci się plecami i jeszcze nogą tupnie ;)

Noc fatalna, nie wiem dlaczego. Może przez idące dwójki? Budziła się co chwilę między 23-3. Zasnęła na naszym łóżku w nogach :) noc kiepska, a tu jeszcze @. Najgorszy dzień.

Młoda odkryła, że ma na górze zęby i zaczęła zgrzytać, wrrr...

Ostatnia edycja:
reklama
Witam, u nas nocka jak na choroby niezła. tylko padła o 19, więc o 5 była wyspana, ale poszła druga flacha i spała do 7 :) natomiast jeżeli czuje się tak beznadziejnie jak ja to jestem jej w stanie dużo wybaczyć... jeszcze dochodzi nam znowu akcja zęby.
Ja je widzę pod dziaslami Ale w ogóle się przebić nie chcą :-(

Djmka współczuję serdecznie. Wiem co czujesz po takiej nocy. A moja od kiedy chora i śpi ze mną to aż dziw ile się przemieszcza i w jakich pozycjach śpi..

Viltutti patrząc na K która w czwartek o 19 osluchowo czysta a w sobotę o 11 zapalenie oskrzeli to bym zbadala jeszcze raz..

Agunia :szok: Hehe mały foch :) nieźle. myślę, że to jednak świadomy foch i Ci się zacznie ;-)

MadzikM chwal sie impreza i koniecznie fotami :)

Milenka jak zdrówko?

Ja z bólem głowy, katarem, kadzlem i PMS. Zastrzele się chyba :-/ tez tak macie ze przed @ macie jakieś dodatkowe siły i chce się Wam planować, sprzątać itp? Bo ja ledwo żyję a od rana kminie jak rozdysponowac graciarnie z pokoju K żeby jej w końcu pokój urządzić. Musimy po sklepach pojeździć, bo patrzyłam na necie na meble dziecięce ale nic mi się nie podoba :( może na żywo coś wyhacze..

Katjuszka o dziwo przed @ mam to samo. Wcześniej bym tylko leżała, a teraz sił mam za 5.

Agunia tantum verde albo uniben to samo tylko to drugie mniej miętowe w smaku.

Madziolina zdrówka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry