• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Mama O no nie dziwie Ci się, że masz o nas takie zdanie. Nie było Cię juz nie wiem ile i połowa dziewczyn też Cię nie pamięta. My nie znamy Ciebie, Ty nie znasz nas. A MY nie takie głupie jak sobie myślisz-nie piszemy tutaj typowo prywatnych spraw aby właśnie takie jak Ty nie wchodziły po miesiącach nieobecności i napawały się naszym szczęściem czy nieszczęściem. Od tego są wątki zamknięte.

reklama
Mama - wypisujesz się z wątku?Śmieszne :D jakbyś nie zapomniała to wątek otwarty/publiczny każdy może wejść i poczytać . Mamy wątek prywatny [emoji12]. Dobrze Milenka napisała, kim Ty jestes, żeby nas oceniać ? Nie czytaj i komentuj bo i tak nic tu nie wnosisz [emoji33] zreszta nie wiem jak tą stratę przełknę [emoji33]

Dzieciaki tak mają że sprawdzają na co sobie pozwolić mogą i leży to w ich naturze bo tak poznaja świat i jego zaleŻności . Rozdrazniony rodzic rozdraznia dziecko i tu koło się zamyka . Rozumiem zmęczenie zwłaszcza jak dziecko jest hnb . Mam 3dzieci . Nastolatka , chłopca z Z.A. I teraz jesCze niemowlę i czasem idzie oszalec ale uważam ,że sami w ogromniej mierze odpowiadamy za ich zachowanie a jesli jest to problem choroby to polecam lekarzy . Cudowne syropy same pijcie . Wypisuje się z tego wątku bo aż mi wstyd ze hołdujecie swoim słabościom . Powinnyscie się wspierać dobrym słowem i poczuciem humoru a nie metodom na przyszle rosnące problemy w relacjach z dziecmi . Przecież chciałyście je mieć i one są odbiciem Was samych. Nie jestem super i też czasem jako rodzic mam mega zle dni. Kilkanascie lat temu tez bylo mi bardzo ciezko zrozumiec malego czlowieka i sprostac jego wymaganiom. Teraz z perspektywy czasu i doswiadczen zanim wsciekne sie na dziecko mysle o tym ze fajnie ze jest a sobie najpierw daje czas zeby ochlonac. Nawet o 2 rano po pieciu pobudkach i niekonczacym sie mamamamamamama. Zycze duzo sil chociaz nie spdziewam sie po Was zrozumienia. Czesc.
Wysyłane z mojego GT-S5300 za pomocą Tapatalk 2

Dziewczęta, wypijmy za to! :D

Jestem na spacerze i podążam w stronę sklepu po wino ...zaraz bedzie, że nie dość, że histeryczki to jeszcze alkoholiczki ....

Wiecie co, jak ja nie trawię takich ludzi, nie znają przyczyn naszego "zachowania" o którym piszemy na naszym PRYWATNYM wątku a tutaj tylko pobieżnie a do oceniania pierwsi :)

Mika w kwestii Twojego dziecka, każdy wie lepiej niż Ty sama. Ja już się przyzwyczaiłan przy starszym. Teraz nawet uwagi nie zwracam na to.

Takie z nas desperatki, że w % się topimy ;)

Milenka nie podpowiem, bo nie robię takich wyczynów kulinarnych ;)

reklama
Witam :-)
U mnie też pogoda paskudna. W dodatku musiałam pojechać do miasta po część do samochodu, bo się popsuł :wściekła/y: Małą zostawiłam z babcią, więc chociaż tyle dobrze ;-) Nawet nie chciało mi się po sklepach chodzić, bo nie dość że pogoda paskudna to jeszcze mnie dzisiaj głowa boli :no: No ale i tak kupiłam Kindze czapusię na wiosnę :-D

Jak wróciłam to odgrzałam jej szybko słoiczek z obiadkiem, a ona zjadła 2 łyżeczki. Zobaczę może za godzinę zje. Choć coś mi się wydaje, że po prostu jej to nie smakuje, bo my właściwie tylko na domowym jedzonku.

Moja ostatnio w dzień jest nawet znośna, ale noce mnie wykańczają. Dzisiaj zaczęła jęczeć już o 22 :no: Wstawanie, podawanie smoczka, tulenie nic nie daje. Biorę ją do siebie to wtedy chociaż wstawać nie muszę, ale i tak nic się nie wysypiam. Nie wiem co w te dziecko ostatnio wstąpiło, nie chcę zganiać na zęby, choć nic innego mi nie przychodzi do głowy. A ostatni ząb wyszedł ze 3 miesiące temu.

Mama O.nie rozumiem czemu miał służyć Twój post :baffled: Jedynie co to wprowadził zamieszanie.
Lepiej niech podczytywacze zostaną w cieniu, skoro nic nie piszą to niech tak zostanie.
W sumie to cieszę się, że jest nas tutaj już tak mało, bo naprawdę teraz jest to zgrana ekipa :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry