• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Dużo osób chwali sobie rowerki biegowe, a ja coś nie umiem się do nich przekonać. Przyznam, że nawet nie widziałam jeszcze dziecka na nim u nas. Ja jednak zdecyduję się na normalny rowerek. Właściwie to tylko zostało wybrać bo babcia już dała wnusi pieniążki na rowerek jako prezent na roczek :-)

Edysiek zdecydowanie biegówka, nic lepszego w temacie rowerków chyba jeszcze nie wymyślono. Zosia zaczęła jak miała 2 latka, zapylała jak szatan, w zeszłym roku bez problemu na 2 kółka od razu się przesiadła.

Ewcia z kaszlem na szczęście lepiej, dziś całą nockę przespała:tak:. Lekarka dała nebbud do inhalacji, bo zaczęło na oskrzela schodzić.

Rano zakupy komunijne z Olą zaliczyłam, dziecko wniebowzięte - butki na obcasiku, rękawiczki na jeden palec, cudny wianek

Ok przemyślałam pooglądałam biegowe i rzeczywiście lepiej się wstrzymać i kupić biegowy.
Teraz obędziemy się bez :-) Dobrze czasem kogoś zapytać kto ostudzi zapał żeby dwa razy przemyśleć i nie napalać się bo ja to czasami tak mam że za pochopnie coś kupię i zastanawiam się po co :confused:

reklama
Edysiek zielonej trawki i pachnących kwiatów żeby się Kini miło ogródek zwiedzało. A oprócz tego marzeń spełnienia i słońca na całe życie.

Madziolina a co masz na myśli pisząc o pchajce?? Mój starszak na 2gie urodziny dostał prawdziwy rower i od razu na takim jeździł.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry