AguniaGR
Fanka BB :)
Katjuszka cioteczka pierwsza klasa :-)
Viltutti w ramach odmiany w tym roku proponuję dorzucić jeszcze pomidory suszone, a zamiast sosu dodać trochę zalewy z tych pomidorów. Oczywiście o ile je lubisz.
Magda ja też nie lubię wyłącznie słodkich imprez.
Jeszcze dzisiaj nie narzekałam więc wyleję z siebie trochę żółci. Księciunio zasnął wczoraj o 22 z wielkim rykiem i wstał o 5 też z wielkim rykiem. Marudzi cały dzień i wisi ciągle na mnie. Do tego znowu zarządził strajk głodowy i przez cały dzień zjadł tylko pół danonka. Gorączka już mu zeszła więc nie mam żadnego pomysłu co mu jest.
Viltutti w ramach odmiany w tym roku proponuję dorzucić jeszcze pomidory suszone, a zamiast sosu dodać trochę zalewy z tych pomidorów. Oczywiście o ile je lubisz.
Magda ja też nie lubię wyłącznie słodkich imprez.
Jeszcze dzisiaj nie narzekałam więc wyleję z siebie trochę żółci. Księciunio zasnął wczoraj o 22 z wielkim rykiem i wstał o 5 też z wielkim rykiem. Marudzi cały dzień i wisi ciągle na mnie. Do tego znowu zarządził strajk głodowy i przez cały dzień zjadł tylko pół danonka. Gorączka już mu zeszła więc nie mam żadnego pomysłu co mu jest.
dzieci znowu się zmowily
No ale coś za coś. Nie miałam sumienia już go przeciągać ze spaniem bo bardzo płakał i się sam pokładał co u Niego raczej jest nietypowym zachowaniem. 

,oby sytuacja się polepszyła i nie trzeba było ciągnąć nadgodzin.
No sorry albo robie urodziny albo nie.I nie są to biedni ludzie,oboje pracują,mają jedno dziecko.