• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Szalejecie w kuchni widzę,udanych imprez roczkowych,MIKA,TRUSKAWKOWA,MARCIA,KATJUSZKA ale Was się uzbierało,po weekendzie będzie dużo fotek ;-)

Młoda śpi,M trawę kosi ja gotuję obiad a popołudniu pewnie lunie bo pochmurnie jest i bedziemy przed tv siedzieć.

reklama
Milenka - dziękuje ;)

Ja sałatkę z tortellini robię. Czasu brak ale wieczorem Was nadrobię. Impreza jutro wiec trochę czasu zostało. Po torta i ciasta rano.
Ciasto zamówiłam tam gdzie zamawialiśmy na wesele. Wybrałam 5 rodzajów - paskami z czego wyszła cała deka.

Ostatnia edycja:
Wszystkie świętują majówkę?U nas zimno,popadało trochę,przymulona pogoda.A moje dziecko zasnęło po 19 z butla w buzi i nie dojadła,pewnie w nocy zgłodnieje a walczymy o odstawienie nocnego mleka:baffled:

Milenko U nas było w miarę ale za to muliście. A zdjęć może i nie będzie bo np. ja nadal mam nie zgrane z aparatu :baffled:

Nic starszy męczy o węże i drabiny więc lecę grać a potem pobódka młodego bo pielucha to do rana nie wytrzyma a on kaszy niejadł to i żołącek też

Hejka:)

Edysiek na szczęście K chyba nie ucierpiał na zdrowiu. Ale w nocy przed północą tak mi się rozdarł że już myślałam że może go boli główka albo co. Na szczęście dałam butlę, zjadł i zasnął:tak:
A poza tym dziś był taki nieznośny że parę razy podniosłam głos na niego a potem oczywiście miałam wyrzuty sumienia:-( Ale tak jak Agunia pisała zęby plus niewyspanie (znów tylko jedna godzinna drzemka) dają się we znaki. Nie wiem tylko które ząbki idą bo nic nie widać a dokładnie paszczy nie da sobie zbadać:no:

Dziewczyny udanych imprez życzę i pyszności na stole:tak:

U nas pogoda taka w kratkę bo raz Słońce i duchota a raz deszcz i zimny wiatr.
Naczytałam się o waszych ogródkach i staram się codziennie jak K śpi coś tam zrobić żeby nie był ogródek taki zapuszczony:tak:

Zdrówka dla chorowitków:tak:

A i dołączam do tych które siedzą w majówkę w domu bo mąż tradycyjnie pracuje:crazy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry