• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Edysiek moja jest rozdarta, ale to co wyprawiała przez ostatnie dni to horror był.
Cieszę się, że Kindze lepiej już. :)

Mika ja pamiętam, jak Młody miał trzydniówkę to miał całe plecy i brzuch w takich plamkach, a to wygląda zupełnie inaczej.

Dzień dobry. Ale mam lenia. Jutro goście, a ja sobie leżę i pachne. M pracuje bo kazalam mu się nie tłuc jak młoda śpi.. Ale os kiedy mnie zganilyscie za za dużo ciast to robie tylko jedno ;-) no i mama robi. Ja tylko mam nadzieje, ze ten tort będzie dobry, bo aż sen miałam ze owszem dobry był ale koszmarny z wyglądu ;-) pełnia się zbliża to mnie sny nachodzą.

K obudziła się z rykiem w nocy i nie mogła się uspokoić. Nie wiem czy zęby czy coś jej się śniło, ale dałam nurofen i wzięłam do łóżka. Pospalismy do 7:20. Toż to rozpusta :-D

Na razie nie pada, także może jak młoda wstanie uda się znaczek pocztowy wykosic ;-)

Powodzenia wszystkim mamusiom szykujacym imprezki :-D

Nie mam czasu czytac. Robota w pelni. M salon ogarnia i podlogi myje a ja kroje salatki:-) o 12 wstawie miecho i gotowe. Aha Viltutti robie Twoja salatke-ta ze slonecznikiem i mozzarella:-)

Oj zdrowka dla chorowitkow.
My juz tez mamy chyba trzydniowke za soba, pisze chyba bo inaczej ta wysypka wygladala jak u starszaka.
Jak ja ciesze sie ze juz imprezy mam za soba.
Edysiek u mnie tez pogoda beznadziejna, a w planach mielismy spacer na stadion bo jest Festiwal Piwa, kilkadziesiat rodzai piwa grille i dla dzieci atrakcje, licze ze jutro bedzie slonce to pojdziemy.
Madzik super ze Emma taka rozkoszna, moj jeszcze rozdarciuch jest, czesto placze i bardzo krzykiem i piskiem wymusza. Sam jeszcze nie chodzi, jedynie przy meblach.
A ja powinnam zaczac pakowac sie na wyjazd a nie chce mi sie.

Truskawkowa a jaka to sałatka od Villutti bo nie znam. Zapodajcie pozniej przepis.

Ocho dziewczyny pracowity dzień dzisiaj mają :-)
Djmka super że już po wszystkim :tak:

Chorowitki dużo zdrówka!
Agunia cyknęłam przepis telefonem żeby nie przepisywać :-D wypróbuję przy najbliższej okazji.

H śpi, nocka całkiem niezła, z rana ogarnęłam chałupę, oficjalnie skończyłam prasowanie hehe i moje dziecko w końcu ma pokoik :-);-) planów jako takich nie mamy ale pogoda jest całkiem ładna więc wprosiłam się dzisiaj do siostry powiedziałam że nam się nudzi i wpadamy na obiad :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry