• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ja juz drugi dzien manne na mleku podaje bo mnie kroczek zmotywowala. Aguniu u mnie proporcje 3lyzeczki na 100ml mleka i wtedy jest na gesto.
Dzisiaj bylo 12 manny +3 lniano owsianej, do tego lyzeczka masla i syrop klonowy (na oko co by odrobine doslodzic)
Po ugotowaniu odstawilam na chwile i dolalam 100 zimnego mleka zeby odrobine schlodzic i rozrzedzic. Dzieciom smakowało i mi też mąż twardo odmawia.

Mlody spi a ja sie szykuje na 40 urodziny do znajomych, tort u nas schowany wyszedl super

A mialam spytac czy ktoras z was ma moze cos podobnego?
ZABAWOREK
Moj starszak poprosil w ramach prezentu na dzien dziecka i szukam czegos tańszego

Ostatnia edycja:
reklama
KAtjuszka jakiś namiot podgrzewany na tego urodzinowego grilla by Ci się przydał:sorry:,udanej imprezki

AULIYA pierwszy raz cos takiego widzę

AGUNIA a dałaś jakiegoś owoca do tej manny?bo niesłodzona i sama na mleku dobra nie jest;-),moja wcina płatki owsiane na zwykłym mleku z dodatkiem suszonych owoców i kawałek świeżej gruszki czy jabłka ścieram.Manny na mleku nie dawałam ale z racji że mnóstwo kalorii a mało odżywcza,stawiamy na płątki owsiane,teraz kupiłam orkiszowe i bedziemy próbować.

EDYSIEK udanego wypadu,jak tylko pogoda ładna to korzystajcie.

Moja już wyrabia sobie smaki,jak wcinała całe jabłko czy gruszkę to teraz gryznie raz i wyrzuca już jest bee,dodaje do owsianki to zje.Z owoców mandarynki wcina i banany uwielbia,wczoraj próbowała połknąć w całości i aż z siniała,niestety banany ma ograniczone,bo jednak ja trochę kalorie jej liczę.Czekamy na sezon truskawki,maliny,poziomki może jej podejdą a jak nie to w kaszach będziemy przemycać.
Zamówiłam krzaczki borówki amerykańskiej i jagody kamczackiej,jadła któraś te owoce?

Ostatnia edycja:
Okropna cisza,wszędzie pogoda to dziewczyny korzystają,tylko na południu deszcz zapowiadają dalej:wściekła/y:.Na jutro umówiłam sie na grilla ale jak będzie lało to pozostanie siedzenie w domu,no i nie posiedzimy długo bo mała nie pozwoli.

A ja jestem taka padnieta, że szkoda gadac. Glowa mi pęka...:-(
Pogoda ladna to sie imprezuja laski. Ja mam dosc na następne 2 tyg-bo 16 idziemy na roczek, a 17 na komunie.
Udanych imprez urodzinowych!!!

My po imprezie. F dzielnie znosił gwar i hałas. Jestem z Niego dumna !! Za to padł w połowie mleka wiec pobudka w nocy murowana. Z prezentów zdecydowanie prowadziły pieniążki, dostał samochód jeździk, książkę z ruchomymi obrazkami i kilka na szczęście drobnych zabawek.

Jesteśmy bardzo zadowoleni, goście dopisali, jedzonko smakowało a tort był pyszny. Filip wcinał (oczywiście w granicach rozsądku) tylko mu sie uszy trzęsły.

Ostatnia edycja:
To widzę że kasiora króluje,przynajmniej kupicie co będziecie chciały,u mnie w rodzinie nie ma zwyczaju dawania kasy,tylko prezenty,nie ważne czy trafione i potrzebne;-)

TRUSKAWKOWA ja też 17 mam komunię i dalej kiecki brak:crazy:

MIKA super że impreza udana,jeszcze KATJUSZKA raport składaj:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry