• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Moja z jedzeniem nie po drodze. Młoda też dziś bez czapki latała albo w czapce z daszkiem. Mardna dziś była, ostatnia czwórka jej wyłazi, a przy tym zaparcia ma. Aż krzyczała dzisiaj :( ehhh...

Truskawkowa, Agunia faceci potrafią ;)

reklama
TRUSKAWKOWA ,AGUNIA już pogodzone z ukochanymi?;-)

Mój jakoś działa na mnie obojętnie mimo że jestem 2dni przed @;-).
My po grillu,pojadłam ,piwko wypiłam i żołądek mnie strasznie boli i leczę się herbatka mietową,chyba odwykłam od takiego żarcia:eek:.
Mała to dzik okropny pierwsze 2h musiałam ją nosic z dala od wujka bo nawet jak jego głos słyszała to wyła:crazy:,potem już szła do każdego.

Edysiek fajnie że Wam pogoda dopisała i mała się wybiegała :-)
Djmka trzymam kciuki żeby nocka lekka była i jak ten ząbek wyjdzie to może będziesz miała chwilę spokoju ;-)

Kroczku kiełbaska z ogniska mniam mniam :-D

My dzisiaj byliśmy na urodzinach teścia było całkiem znośnie a jak wracaliśmy do domu pojechaliśmy się przejechać i wpadliśmy na szalony pomysł ;-) więcej po niedzieli jak będę wiedziała coś więcej :-)

Milenka, a gdzie tam! Tak mnie rozeźlił, że jestem jak najdalsza od określania go mianem ukochanego, a na usta cisną mi się raczej epitety.

Kroczek jako dziecko uwielbiałam kluski lane. Jutro zrobię je Julkowi na śniadanie.

My też spędziliśmy cały dzień na świeżym powietrzu. Pogodą piękna to okupowaliśmy działkę. No i też mi coś ciężko po grillu.

AGUNIA przejdzie Ci a jak nie to na młodszy model zamienić:-D

ANCONA co to za tajemnice;-)

EDYSIEK moja też sie wyszalała,zwiedziła dużą łąką tyle że na moich rękach:rofl2:,ja za to zbierałam kwiatki na łące takie jak w dzieciństwie w innym miejscu ich nie spotkałam i mnie na wspomnienia wzięło.
Chrzestna żeby mała zechciała do niej iść,częstowała ją ciastkami w czekoladzie ale chyba jej nie posłużyły bo już tam 2luzne kupy zrobiła.

Padam na pysk w dosłownym tego słowa znaczeniu. Dzień pomimo pogodny okropny, głowa mnie bolała, Komunia, teściowa i jeszcze z F wylądowaliśmy w szpitalu bo dostał dziwnej swędzącej wysypki, która pojawiała sie i znikała. Dostał pierwszą dawkę syropu. Póki co śpi i sie nie drapie. Na pogotowiu zgroza ile chorych dzieciaczków. Jutro Was nadrobię. Mam nadzieje, że u Was dzień minął przyjemnie.

Agunia to musiał chłopina zajść Ci za skórę :tak: rano przeprosi da buzi i będzie cacy :-)

Mika ciekawe z czego ta wysypka? Pisz jutro jak F się czuje?

Milenko musimy się z tym przespać i jak nam się nie odmieni to w odpowiednim miejscu napiszę ;-):-)

Kolorowych snów wszystkim :-)

Kroczku dziękuje jak maly mi pozwoli to na sniadanko dostanie. Jaka mąkę dawałaś?
Mika współczuję tej wysypki, ktoras z nas przerabiala takie znikajace cudo tylko nie pamietam która.
U nas kolejny grill i bylo super tylko od wczoraj mlody ma odparzona pupe. Milenko dzieki Tobie podejrzewam ze to skutek wczorajszego tortu, jadl biszkopta glownie ale dalam mu tez kremu ala ptasie mleczko z czekolada... i tyle w temacie a pupa 2 dni do siebie dijsc nie moze :baffled:

Auliya tormentiolem posmaruj. U mojego starszego rewelacyjnie działał.

Ancona nocka znośna :) bez wrzasków, a to już dobrze.

My wynieśliśmy się z pokoju dzieciaków. Z soboty na niedzielę Młoda 2 godziny się darła, bo co przysnęła ja wychodziłam, a ona się wybudzała. Dziś już było lepiej. Nawet się wyspałam :D

reklama
DJMka na zmiane z sudocremem smaruje i sie zmniejszyło ale nie całe. Gratuluje przyzwyczajania do snu u nas byly ciezkie 2 czy 3 wieczory przy czym 1szy najgorszy mam nadzieje ze u Ciebie tez tak szybko pójdzie.
Mlody śpi reszta wlasnie wychodzi. Ja wzielam leki to mam chwile dla siebie przynajmniej poki O śpi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry