• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Mika czyli to jakaś alergia u moich też wyskakuje i znika i starszy miał jovesto a teraz obaj biorą deloran.

U nas H przestawił się już na jedno jedzenie w nocy :-) ok 1-2 w nocy tylko dzisiaj budził się kilka razy z wielkim darciem i obstawiam kolejną czwórkę bo dostał ibufen i do rana spał ładnie. Ja odebrałam wyniki z ośrodka teraz muszę się z nimi na konsultację wybrać i chciałam się zapisać do fryzjera na ostre cięcie :-p najbliższy wolny termin 17 lipca :szok::wściekła/y: wpisała mnie na listę rezerwowych i ciekawe co z tego wyjdzie a nikomu innemu nie powierzę moich włosów!

reklama
A ja się zapisałam do fryzjera na środę:-) I coby śmieszniej było starszak tez się zapisał-a on nie był u fryzjera od 3 lat. Zawsze babcia go obcinała na "pazia", a dziś stwierdził, że już duży jest i idzie się sam zapisać. Ale 2 razy podkreślił pani fryzjerce, że ma go obciąć nożyczkami. Ciekawe czy faktycznie się zgodzi:eek:

Truskawkowa jak powiedział że chce to da się obciąć :-) takie wejście w dorosłość ;-):-D Kuba od zawsze uwielbiał strzyżenie a małego to nawet nie ryzykuję bo wiem że i tak by nie dał zresztą jemu zapuszczamy :-p

Zazdroszczę szybkiej wizyty no tu mi kopara opadła że dopiero na lipiec!

Ancona maj to komunie czerwiec rocznice i dwa miesiace zajete sie robia... moj pewnei bedzie mial podobnie i az sie oje dzwonic:baffled: aa tez powinnam się wybrać. Dzien dzis strasznie dlugi!! Mogl by sie juz skonczyc

Auliya no ale żeby jednej wolnej dziury nie było przez dwa i pół miesiąca :szok: lepiej dzwoń się umówić bo możesz się zdziwić :-D

Moje dziecko zjadło miseczkę makaronu z parmezanem i odrobiną tuńczyka :-D starszak zażyczył sobie taką kolację to i mały rozdarciuch chciał :).

Póki co farbę od miesiąca kupuję i koleżanka ma mi pomóc położyć bo mam do łopatek włosy i sama chyba nie dam rady.
Co do dziury to mój fryzjer potrafi od 8 albo do 20 siedzieć, jego firma to mu wolno także coś pewnie wyskrobie ale nie wiem jak Olek to zniesie dlatego tak w czasie odsuwam...
Jutro praca i zakupy zaplanowałam, mam nadzieję że mały da radę :D Jak się spisze to z jego butami wrócimy.
Dziś padam na pyszczek i choć potwierdziłam szkołę to dowiedziałam się że O jest 7 na liście rezerwowych dopiero :( mam nadzieję że się dzieciaczki posypią i szybko się dostaniemy.

Auliya ja już pewnie kiedyś pisałam ale mojemu K na odparzoną pupkę bardzo dobrze działa Alantan. Odparzenie znika w jedną noc. Ale moje dziecię dziwne bo po Bepanthenie bardzo płakał... najwidoczniej go szczypało:no:

A co do mąki to ja używam zwykłej pszennej, dokładnie Szymanowskiej. K nie ma jak do tej pory na nic uczulenia.

Truskawkowa oby się starszakowi odmieniło z tym przedszkolem no i udanej wizyty u fryzjera:tak:

Mam jeszcze troszkę do zrobienia więc zmykam.
Dobrej nocki kobitki:tak:

Jeśli chodzi o wysypki to ja tam matką-psychopatką- hipochondryczką to nie jestem ale jak wapno nie pomaga a dziecko zdrapane do krwi to cieżko przejść z tym do porządku dziennego.

U nas też alantan jest sprawdzonym środkiem na odparzenia. Kiedyś Pani w aptece mi powiedziała, że sudocrem już nic nie pomoże jak jest odparzenie, on powinien zapobiegać a do leczenia poleciła mi w/w maść.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry