Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

oczy trzeba mieć w wiadomym miejscu.. np podstawił sobie pudełko po rolkach wszedł na nie żeby łatwiej było owoce ze stołu ściągać 
Jak wyszłam z K o godz 9 rano tak zawitaliśmy dopiero na 19. To moje dziecko dostaje dosłownie histerycznego płaczu jak tylko ma wejść do domu
Coś czuję że całe lato spędzę na Słońcu. Już teraz mam dłonie opalone jak nigdy.
Oby teraz nie odreagowywały zbyt długo
Ale niestety nadal podjada w nocy. Tzn to jest tak że jak zęby nie idą to zjada butlę o 5-6 rano czyli tak jakby wczesne śniadanko ale jak idą ząbki to budzi się znacznie wcześniej bo czasami już o 1-2 a nawet o północy
No ale cóż nie szkodzi mu to chyba póki co więc niech chłopak zjada te nocne posiłki tym bardziej że za Chiny nie chce zbyt gęstych kaszek na kolację no a niestety muszą być z butli bo nie ssąc już smoka coś musi pociumkać przed snem

Przyszła do nas na chwilę koleżanka z córką i 1,5 roczną wnuczką, bo jej mąż też niedaleko rybki łapał. Ale tamta to spokojna, moja ją zaczepiała a tamta stała. Koleżanka stwierdziła, że moja to żywe srebro 
Dziecię mi padło o 19 spać ale zęby idą jak nic więc obstawiam znów kilka pobudek z płaczem. Dobrze że zasypia sam znów to nie muszę go faszerować Nurofenem. My dzisiaj zrobiliśmy sobie ognisko za domem i co tu dużo gadać taka kiełbaska czy ziemniaczek z ogniska to nie to samo co z grilla. Grill nie umywa się do ogniska