• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Pytanie mam( matki polki nie czytac) dajecie juniorom parowki?? Moj wlasnie szamie swoja pierwsza na śniadanko.

Daję, tak z raz w miesiącu opierdzieli jakąś na śniadanie, najczęściej piratki z Lidla.

Mam pytanie: używacie termometrów bezdotykowych? Możecie coś polecić.

Ja mam douszny taki Termometr Braun IRT 4520 - Ceneo.pl i jestem bardzo zadowolona. Kilka razy w ramach testu mierzyłam sobie temperaturę nim, rtęciowym i zwykłym elektronicznym i zawsze wszystko było ok.

Nie wiem czy Wasze dzieci już się biorą do kredek, ale polecam. Moja co prawda rysuje tylko kreski, ale ogólnie uwielbia kredki. Potrafi stać przy ławie i 15 min i podawać mi kredki, żebym jej coś rysowała. I tak ze 2-3 razy dziennie. I od ok 2 tyg jej się jeszcze nie znudziły. Co jest swoistym szokiem ;-) dziś kupiłam kredę, będziemy maziać po parkingu osiedlowym po drugiej drzemce :-D

O. maluje moimi kredkami do oczu po blacie z krzesełka do karmienia :D Tylko później trzeba blat cifem szorować :-D A co do kredy to zdecydowanie zbyt statyczne zajęcie żeby mu się spodobało...

reklama
Katiuszka wierz mi poczujesz temp ciała. U nast zwykły rtęciowy najlepiej się sprawdza, innego nie posiadam.
O chwilowo opanowany lecę po starszaka póki nie mamy gorączki. Ja nadal 3dniówkę podejrzewam i cały czas mam na nią nadzieję. szkoda tylko że akurat jak brat będzie u nas :(

Katjuszka - zaraz wyczuwam temperaturę jak tylko dotknę czoła a dodatkowo zaraz ma czerwone policzki.

I dupa ....byłam na kontroli - dostał kolejny antybiotyk, oskrzela nie bardzo, kurde a już mi sie wydawało, że jest ok.

reklama
O kurcze Mika :-( niedobrze że znowu antybiotyk. A inhalacje też macie?? Na oskrzela to inhalacje często lepsze niż antybiotyk. I co, uziemieni jesteście czy możecie wychodzić?

Chłopaki śpią a ja kolacje zjadłam i muszę posprzątać. A jutro w pracy od 8 do 19 :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry