• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Milenka ja się nie nastawiam na to, że Młoda będzie spokojniejsza. Obstawiam, że jej charakter się zaostrzy ;)
Może mile mnie zaskoczy kiedyś :D

Madziolina czarna strona macierzyństwa jęczące dziecko ;)

DJMKA niby lepiej mieć miłą niespodziankę niż być rozczarowanym,no ale chwile można pomarzyć że kiedyś mnie czeka takie spokojne macierzyństwo;-)

MADZIOLINA kiedyś te czarne strony trzeba poznać:-D,pewnie zęby idą.Miałaś szampana stawiać na pierwszego zęba i co?

A w temacie zębów,mojej chyba czwórka górna daje popalić a co ciekawe jeszcze jedynek nie ma:rofl2:

reklama
Idę spać ;-) ale napiszę Wam, że to na 1000% jest jakaś zmowa przez łącza.. no bez jaj, moja też już dwa razy wyła i siedziała.. a w ciągu dnia ciągle jęczała.. choć i tak jest trochę inna niż była :-D Także Milenka światełko jest ;-) Teraz bierze mnie za rączkę i prowadzi gdzie chce, nawet grzeczna.. tylko cały czas musi z kimś być.. jak kiedyś poszła się sama bawić na kilka minut pod schody to miałam taką traumę i szok, że stanęłam i patrzyłam z wytrzeszczem, że tak się da...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry