magda1978
Fanka BB :)
A ja przekonałam babcię, że koniecznie musi nacieszyć się wnuczką przed sobotnim wyjazdem na urlop i na zakończenie roku idę na luzaka:-)
Poszłam na całość i jeszcze zaliczę nieoficjalne zakończenie w pizzerii
Pojechaliśmy z O do Decathlonu, żeby jej kupić na obóz bieliznę termoaktywną. Taaa, patrzyli na nas jak na kosmitów. Jakąś bluzę tylko udało nam się nabyć. Oj bo jakie normalne dziecko w lipcu na łyżwach będzie jeździć
Poszłam na całość i jeszcze zaliczę nieoficjalne zakończenie w pizzerii
Pojechaliśmy z O do Decathlonu, żeby jej kupić na obóz bieliznę termoaktywną. Taaa, patrzyli na nas jak na kosmitów. Jakąś bluzę tylko udało nam się nabyć. Oj bo jakie normalne dziecko w lipcu na łyżwach będzie jeździć

postanowiłam schować honor do kieszeni i wykorzystać ich
babcie zagoniłam do prasowania rzeczy M swoje i dzieci ja poprasowałam, dziadek biegał za H a ja wstawiłam trzy prania, kuchnia na błysk i zmieniłam pościel. Teraz przygotowałam chłopaków do snu jeszcze inhalacja i może będzie 5min spokoju.
ja H musiałabym wynieść odrazu do jego pokoju bo w sypialni nie mam miejsca na łóżeczko jak wózek wstawię to już się ruszyć nie ma jak
a że M jest dwa trzy dni co dwa tygodnie to H śpi ze mną
mam nadzieję że będzie grzeczny hehe
A poważnie to wkurza mnie ten smrodek który się pojawia po kilku odkurzaniach. Winna jest sierść mojego kudłacza
Worek ledwo zapełniony a ja już go wymieniam bo się nie da wytrzymać. Poza tym mój M smarka cały rok więc zakładam że będzie uczulony na kurz lub roztocza.