• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Edysiek jak można nie mieć w domu alkoholu? :szok: ;-)

Witam się wieczorkiem z białym winem. Dzisiaj pojechaliśmy do zoo do Opola. Julkowi z całej wyprawy najbardziej podobał się traktor i koparka, bo jakieś przebudowy w zoo mieli :sorry:

Madzik ja również dziękuję za spotkanie i jak mówiłam zapraszam :-) Klarze prezent się podoba tak bardzo, że chodziła robiła lulu i na koniu wozila :-)

Wypijcie moje zdrówko proszę bo ja pije wodę aktualnie ;-)

Milenka my też się spotkać musimy. Z Madzik z tak daleka się udało ;-)

Mika KATJUSZKA jest szczęściarą bo ją kac męczyć nie bedzie:-D

EDYSIEK tym bardziej powinnaś mieć pełny barek,pić ze szczęścia że chłop Cię nie wku..... albo ze smutku że śpisz sama:-p

DJMKA zdrówka,ja polecam nowość syrop islandzki,na kaszel,gardło i chrypkę mojej pomógł po jednym dniu i ja też wczoraj na gardło wypiłam i mi przeszło.

Katjuszka to samo pomyślałam tak blisko mamy a nie udało sie spotkać jeszcze.

MADZIKM kochana ja żartowałam z tym magnesem ale jest mi bardzo miło że pamiętałaś:happy:.Przyznaję że o 10 myślałam o Was i żałowałam że sie nie udało razem spotkać,a do kiedy ty jesteś w pl?Młoda chyba wychodzi na prostą,więc jak sie tylko uda to chętnie się spotkam,pasowała by Ci środa?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry