• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Zrobiłam przegląd szafki z lekami i mam flawamed, pół butelki Groprinosinu, wit.C (pamiętam żeby razem nie podawać :)). sinecod na noc od kaszlu i dwie ampułki nebudose. Znalazłam jeszcze 5amp. Pimafukortu. Nebudose i sól d inhalacji dokupię i myślicie że chociaż do poniedziałku z tym wytrzymamy? Kurcze nie uśmiecha mi się płacić 70 za wizytę + leki :/. H gorączki nie ma tylko zaczyna mu na zielono z noska lecieć i ten brzydki kaszel taki że aż młody ma odruch wymioty.
Wieczorem pewnie jeszcze starszak dołączy bo mądry tatuś kazał mu spakować krótkie spodenki na turniej piłki nożnej przy -2 stopniach :angry:

Jak jest tak zimno ale słonko swieci to wychodzić z H na dwór czy lepiej w domu siedzieć?

Ostatnia edycja:
reklama
Truskawkowa a to jest na receptę? Nie mam tego, znalazłam jeszcze pulmicort 5 AMP.
(popierniczyło mi się miał być pulmicort:)) a trzymałam akurat pimafukort w ręku i tak napisałam pierdoła :)

Ostatnia edycja:
Mam dzis lenia... ale.. .zabrałam sie za prace. Sypialnia, salon ok, wynosiłam śmieci i jakaś przypadkowa deska stojąca w piwnicy spadła mi na noge-chyba wszystkie paznokcie mi zejda(to wersja optymistyczna-pesymistyczna to....złamany palec). W du...mam sprzątanie. Siedze i ksiażke czytam-mgłam tak od razu zrobic!!!!!

MYSZKA dzieki,dziś zamówię i jednak dostanie bez okazji:tak:

TRUSKAWKOWA ajaj aż mnie ciary przeszły,nie chce Cię martwić ale mojej kuzynce po zejściu paznokcia paprało się kilka miesięcy:zawstydzona/y:,leż leż,Polak mądry po szkodzie:-D,masz nauczkę żeby w sobotę nie sprzątać;-)

KATJUSZKA śliczny kombinezon i cena też bo nowy to ponad 200zł :baffled:,ja na razie jestem na etapie szukania kiecki na wesele dla Siebie i młodej i o zimie jeszcze nie myslę;-)

ANCONA jak sytuacja?

Ja dziś mam powera wyjątkowo,3pralki zrobione,pościele pozmieniane,posprzątane i obiad sie robi,popołudniu przychodzi młodego kolega z mamą bo się na drinka umówiłysmy:tak:

VILTUTTI jak OLO?

Madzikm zniknęła coś na długo?

reklama
Truskawkowa - mi od lipca paznokieć na kciuku schodzi po tym jak F mi w szafce przytrzasnął. Także moje kondolencje.

Milenka - koniecznie wrzuć zdjęcia sukienek jak kupisz [emoji6]

A ja mam lenia dzisiaj i nadrabiam telewizyjne zaległości. F śpi już prawie dwie godziny, jak się obudzi to idziemy na kawę z koleżanką i jakieś ciuchowe zakupy dla F bo mi powyrastał.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry