• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Milenka dzwoniłam do pediatry upewnić się że to co podaję wystarczy i mam nadzieję że obędzie się bez wizyty w ośrodku.
Acha i koniecznie wrzuć fotki jak już coś zakupisz :)
Mika ciebie też to dotyczy i mam nadzieję że nie zapomnisz pochwalić się zakupami :)

Truskawkowa i po co było sprzątać :) teraz leż i odpoczywaj przynajmniej masz chwilę dla siebie :)

Mnie tak M wkurzył że nie mam ochoty z nim gadać. Przez jego nieudolność rodzicielską musiałam po prysznicu wyjść z domu z chłopakami i teraz leżę z mega bólem głowy i ucha :crazy:

reklama
Ancona, na"pocieszenie" mogę napisac ze nam kazdy lekarz powtarza ze dobrze ze O. Wymiotuje przy katarze bo oczyszcza sie.

Poza tym juz nieco oddalo mu i nie dostaje napadow szalu, wiec przezylam jakos ten tydzien. I szczerze jestem w szoku, jaki on momentalnie kumaty sie robi, wystarczy raz mu cos pokazac i umi e to powtorzyc, wyrazy tez prawie wszystkie powiedziec mu sie udaje, nawet trudniejsze np. karta, czy traktor, nie mniej jednak woli krzyczeć i pokazywać palcem co chce...
Jutro jedziemy po ostatnie zakupy do mieszkania i pod koniec miesiąca przeprowadzamy się jak wszystko pójdzie zgodnie z planem.

Mika bo ja na fotki łupów czekam;-)
Z moimi kieckami to bardzo realne że skończy się że pójdę w starej bo jak nawet mi się coś podoba to figura nie odpowiednia a niestety przez lato i nie trzymanie diety waga poszybowała w górę:baffled:

:o) Sukienka + Bolerko KASANDRA__ 92/98_ZJAWISKOWA (5703241524) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Ta jest wypasiona ale nie wiem bo bedzie wielka w niej
CUDNA SUKIENKA GROCHY_KSIĘŻNICZKA HIT r.98_104_116 (5677947527) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Skłaniam sie przy tej,poradzicie coś?

Viltutti karta? Traktor? Wow :szok: gratuluję i troszkę zazdroszczę bo u nas słów nie przybywa a jak coś chce to tylko mmmmm i pokazuje palcem :confused2:

Milenka mi podoba się bardziej ta druga w grochy, tamta jakaś taka bardziej bezowata. A co do kilogramów to nic nie mów, już udało mi się zrzucić a przez ostatnie trzy tygodnie jak M w domu siedzi to już patrzeć się na siebie nie mogę :eek: bo jak on mnie wkurza to wtedy jem a że często jest wkurzający to efekty są opłakane

Milenka - w sumie to kupiłam tylko 3 pary spodni dresowych bo była fajna promocja 3 w cenie 2.
Sukienka ta w grochy jak dla mnie super. Pierwsza tez ładna ale ta druga bardziej mi się podoba.

F trochę gada ale Olek już piękne słownictwo opanował. Od niedawna F mówi mami i tati (oczywiście oprócz sztandarowego mama i tata) co oznacza, że coś jest mami np. torebka albo tati.

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny,ja też nad grochami myslę tylko teraz granatowa czy biała?bo chyba biała najładniejsza no i znowu myslę żebyśmy obie podobne miały.Znalazłam dla mnie taką,nie jakaś wypas tylko przejściowa nawet do kościoła potem bo na wesele i tak na chwilę idziemy.
5706060842

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry