• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

MIKA to dowaliłaś,zepsutą pralkę to jeszcze dziewczyny ryzykowały wejście na bb ale laptopa to wszystkie boją się stracić:-D
TFU ,mojemu dopiero się gwarancja skończyła a na pralki był jakiś etap bo kuzynka dziś dzwoni i właśnie kupiła nową bo stara padła.

KROCZEK w dotacjach pewnie Agunia pomoże bo Ona w temacie siedzi.A u Siebie w domu ten klubik czy lokal chcesz wynająć?Na takie placówki jest zapotrzebowanie wiec pomysł dobry,u mnie na wsi otworzyli 2lata temu żłobek prywatny i maja tyle chętnych że miejsc brakuje.Teraz ludzie dają do placówek nie tylko jak pracują ale dla kontaktu z rówieśnikami czy po prostu żeby odpocząć od dziecka bo nie wiele osób ma pracę w godzinach w których placówki są otwarte.

AGUNIA my butki w niedzielę kupiliśmy takie
CCC

reklama
Zapraszam na kawkę. Zapraszam.

Kroczku oczywiście, że są dotacje na otwieranie klubików dla dzieci. Z programu RPO (przynajmniej w moim województwie) działanie 8.1.3 lub z programu POWER dotacja na otwarcie działalności gospodarczej. Pierwszym działaniem w Twoim województwie zajmuje się pewnie Urząd Marszałkowski, a dotacjami Wojewódzki Urząd Pracy i w mniejszym zakresie Powiatowy Urząd Pracy. No i jest jeszcze działanie z osi priorytetowej II MPiPS.

Milenka fajne te buciki. Może wybiorę się po południu obejrzeć je na żywo.

Witam :-)
U mnie czasu jak na lekarstwo, dopiję kawę, ubieram małą i idziemy na spacer przy okazji robiąc małe zakupy. Potem muszę odpytać starszą, bo jutro ma sprawdzian.

Milenko bardzo fajne te butki.
Kroczek Kubusiowe też super :tak:

Milenka Kroczek bardzo fajne butki i skórzane :tak: mam nadzieję że nie będę żałować oszczędności na butkach H :sorry:
za to dzisiaj przyszła kurtka i czapka Kuby i to był udany zakup :-)

Edysiek to piąteczki dla starszej :tak:

Odnośnie zakupów to mogę Wam polecić kapcie dla maluszków są genialne :)
Buty dla maluchów Baby Gym DOMYOS - Odziez junior fitness Fitness, Taniec,...
classic_9b345b318b464e2e85a4fa2e6196b835.jpg

Załączniki

• classic_9b345b318b464e2e85a4fa2e6196b835.jpg
    classic_9b345b318b464e2e85a4fa2e6196b835.jpg
    8,5 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
Hej

Milenko, Kroczku - fajne buciki. Oby się dzieciom dobrze nosiły:)

Kroczku - super pomysł. Na twoim miejscu brałabym się za tworzenie biznes planu, zdobywanie funduszy i szukanie lokalu.
Powiem Ci że mieliśmy podobny pomysł z mężem, gdybyśmy wrócili do Polski, ale się nie zanosi.

Ancona - super kapcie, bardzo mi się podobają, ale u mojej chyba by nie przeszły, już się przejechałam kupując jej dwie pary i ta mała cholera za żadne skarby nie chce ich nosić:( Tylko skarpetki, a najlepiej na bosaka.

Przemeblowaliśmy z mężem pół domu przez weekend i przymierzamy się do zrobienia pokoju dla Emmy. Jako, że właściciele od których wynajmujemy dom nie chcą się pozbyć żadnego starego grata, których wiele zalega, to mamy z urządzeniem pokoju trochę problemów, ale może się uda.

reklama
Kroczek to trzymam kciuki :tak:

MADZIKM zazdroszczę że Emma może smigać boso,moja też nie lubi butów a niestety musi je nosić bo krzywi nóżki i jej uciekają,ale walka jest o ubieranie.Pochwal się pokoikiem jak zrobicie.Milenka wyciągła dziś owieczkę i mówi EMA, w szoku byłam że pamięta od kogo ma:rofl2:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry