• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Witam :-)
Dobrze, ze mnie wczoraj po południu nie było, to nic nie wiedziało że ma się popsuć ;-)
Wstałam dzisiaj po 8, Kinga z tatą wstała po 6 :-p Dopiero kawę wypiłam i lecę zupę gotować. Potem na spacer, bo od rana słońce :-)

A obejrzałam 2 odcinki Fear The Walking Dead i chcę jeszcze :-D

reklama
Madzikm śliczna torebunia :tak:

Edysiek trzyma w napięciu :) też czekam na kolejne :-)

Wchodzę pochwalić się zakupami :-D kupiłam dzisiaj butki na zimę dla H nie wiem ile wytrzymają ale narazie muszą wystarczyć ;-)

20151024_140108.jpg

Załączniki

• 20151024_140108.jpg
    20151024_140108.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
Ancona pisałaś ostatnio o Lidlu więc wpadłam wczoraj i kupiłam Młodemu kurtkę i spodnie narciarskie na zimę w najmniejszym z możliwych rozmiarów, tj 86/92. Niestety okazały się dużo za duże. A myślałam, że uda mi się przetrwać zimę tanim kosztem :wściekła/y:

Madzikm piękna torebunia.

Edysiek ja też dzisiaj spałam długo, bo Julko wstał dopiero o 7.45. Na palcach jednej dłoni mogę policzyć podobne sytuacje.

Witam :-)
Mała wstała dzisiaj po 7, a że była zmiana czasu to było po 6. Zobaczymy o której zechce iść na drzemkę.

Moja ma bluzę z Lidla na 74/80 i ciągle jest dobra. Dres welurowy 86/92 jest dużo za duży, nie wiem czy na wiosnę będzie dobry :eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry