• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Truskawkowa fluidy z siłą lecą do Ciebie;-)

Dziewczyny jako ciekawostkę napiszę że z racji tego że mąż ma problemy z wątrobą to muszę mu "chudo" gotować:confused2: co jest trudne bo sama lubię zjeść tłusto:) no ale Kasia stwierdziła że można zrobić placki ziemniaczane w piekarniku:eek: no i ... da się:) Poważnie i są nawet całkiem podobne do tych ociekających tłuszczem:-D

reklama
Kroczek - mój brat teraz tez musi chudo jeść i właśnie tak zrobił. Jadłam i są pycha [emoji39]

Truskawkowa - szczerze współczuje mimo, że nigdy zatok nie miałam i nie znam tego bólu. Katar mam taki, że niedługo mi chyba oczami pójdzie.

Milenką - koniec laby !! Melduj sie tu natychmiast [emoji6]

MIKA mówisz i masz;-):-D

Zdrówka dla wszystkich chorowitków a widzę ze jest ich strasznie dużo,chyba faktycznie po łączu cos poszło:szok:,u nas tfu ku mojemu zdziwieniu wszyscy zdrowi,ale młoda coś marudna od wczoraj,budzi się w nocy to nie wiem czy jej nie bierze jakieś diabelstwo.
Ja mam labę bo mój m na zwolnieniu od wtorku,to korzystam do ogarniania ogrodu przed zimą a jutro na weselu będe ręce w kieszeni trzymać w takim stanie są po tym:confused2:

TRUSKAWKOWA sama bym poszła na wesel żeby potańczyć,ja obstawiam że nawet na parkiet nie wyjdę bo mój na trzezwo się nie bawi a pić nie bedzie bo prowadzi;-),zresztą my pewnie koło 19 już do domu wrócimy

Hej wracamy do żywych ale mnie dopadla jakas chandra na maxa. Uspokoje sie to sie odezwe jutro.

Ps. Te placki ziemniaczane w piekarniku to jakis specjalny przepis? Proszę o instrukcje.

reklama
ja tez poproszę o instrukcję do placków. Lubię nawet bardzo ale nienawidzę smrodu i tego ociekania tłuszczem ;-) szczególnie jak długo piec i na czym żeby się nie przykleily?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry