• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Edysk to ja też soczystej z przepisu :)
U mnie kuzyn właśnie pojechał a do starała goście za godzinę przychodzą. Nie widział się zz dzieciakami dobre 3 miesiące wiec juz jajko znosi.
N ja mam 5 minut odpoczynku i reszta ogarniania kuchni przede mną.

Milenka co do gości to uwielbiam jak ktoś wpada wcześniej lub bez zapowiedzi a ja mam obiadu na styk :crazy:
Książki ciekawe, nie spotkałam wcześniej a mojego zainteresowały tylko dwie jedna biografia Messiego a druga o piłce nożnej ogólnie wszystkie inne są fajne ale jak ja mu czytam do snu :sorry:
PS. on cały czas pyta jak ma się z Twoim na karty wymienić jak biedulek spisać nie może bo tyle tego jest :)

EDYSIEK ja też poproszę o przepis na pierniczki.
U mnie był dzis brat z rodziną i napisali że przyjadą po obiedzie,mimo że dzieli nas 30km o 13,30 juz byli u mnie,wcześnie obiad jedzą;-)

Pytanie do mam starszaków,spotkałyście sie z takimi ksiażkami,czy dziecko zachęcają,myślę nad tym pakietem
PAKIET 4 KSIĄŻEK NELI NELA MAŁA REPORTERKA 520 str (5764701696) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Jeszcze się za nie nie zabrałam ale słyszałam wiele dobrego od najbliższych znajomych.

Będę wdzięczna za każdy oddany głos na klasę 3c z ZE nr1.

Gazeta Lubuska - Lubuskie - informacje, artykuły, wydarzenia - gazetalubuska online

świetne dzieciaki potrafią zintegrować się z młodszymi dzięki czemu mój 6latek od samego początku w szkole czół się swobodnie. To oni go przywitali 1.09 a wcześniej przychodzili do przedszkola czytać książki w ramach integracji. Mają wspólnie zajęcia dodatkowe i mnóstwo indywidualnych zainteresowań. Klasa bardzo aktywna i zgrana dlatego warto zagłosować akurat na nich. Na razie potrzebujemy tych bezpłatnych głosów a tu liczy się systematyczność (można oddać codziennie 3 po zalogowaniu się na str. gazety lubuskiej

A gdzie Was wszystkie wywiało???

Jak zdrówko u chorowitków?

Przyszło i do nas H czuł się świetnie dzisiaj do wieczora a teraz ma temperaturę 39 stopni i jak narazie bez innych objawów ale do rana pewnie coś się wykluje..

reklama
Podpinam się i pytam gdzie wszystkie????

Ankona zdrówka dla H.

Ja dzisiaj byłam na zakupach i upolowałam dla małej klocki za pół ceny, będą na Mikołaja :-)
I jeszcze kupiłam jej sukieneczkę na święta.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry