• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

EDYSIEK fotki dawaj to oglądniemy,a gdzie te klocki a obniżce?

AULIYA dzięki za opinie,my już jesteśmy na etapie że to syn mi czyta książki i szukam lekkich do czytania,ta jest językiem dziecka to może się wciągnie.Będą na mikołajki i gwiazdkę;-)

ANCONA wstyd ale zapomniałam o tych kartach,już przygotowałam puszkę i w weekend postaram się wysłąć ni nr a Kuba sobie zobaczy czy ma takie,nr karty to ten w prawym górnym rogu pod logiem euro 2016,bo na tych kartach jest po 5różnych nr nie czaję tego;-)

Mnie jakieś zmęczenie ogarnęło i senność.

reklama
Edysiek jak pisze Milenka ja też fotki poproszę :)

Milenka jakoś się to opanuje hehe :) kurcze chyba też już muszę pomyśleć nad jakimiś prezentami dla chłopaków dla H myślałam o jakimś jeździdle bo jeszcze nie posiada żadnego pojazdu i jeszcze ma fazę na wszystko co gra żeby móc tańczyć :) a starszemu to nie mam pojęcia co kupić.

Chłopcy po lekach poszli spać K też z lekką temperaturą.. zobaczymy rano :sorry:

Jatylko na szybko. Zdrówka dla chorowitków!!!
Pochwałę się ze przypominać pudła z ciałami dla Ali :) większość wyprana zostało mi prasowanie bleee.
My w tym roku w lesie z prezentami aż mnie to przeraża.
I nie wiem co z choinka bo przecież nigdy nie było żywej bo jeździliśmy do rodziny a też pierwszy raz u siebie.

Witam :-)
Klocki już wcześniej upatrzyłam na allegro, więc jak je zobaczyłam w sklepie to nawet się nie zastanawiałam. Kupiłam w Auchan za 30 zł. Miękkie KLOCKI Clemmy PLUS Duża Farma BIG FARM (5359045303) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

A sukieneczka taka 065.jpg oczywiście kupiona w Pepco :-D

Auliya
ja się zastanawiam jak to będzie u nas z choinką, przy tym małym, ruszającym wszystko szkodniku :baffled:

Załączniki

• 065.jpg
    065.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 56
Edysiek kiecuszka fajna. Osobiście lubię krateczkę i kolor uroczy:)

Ja na Mikołajki myślałam o tej krówce do skakania dla Kubusia. Nie wiem jeszcze za bardzo co na Gwiazdkę ale może coś wymyślę. Jest jeszcze troszkę czasu:)

Ancona zdrówka dla chłopaków

Auliya ale się uśmiałam:) Wiem że to literówka ale "pudła z ciałami dla Ali" szykujesz:-D No to będzie miała Ala oryginalne zabawki;-):-D

Hej hej ja się tylko zamelduje bo mam taki nastrój, że najchętniej bym kogoś przetracila. Chyba halny jest. Ilość wybuchów od rana niezliczona i to nie tylko moich.. humoru nie poprawia K która nadal nie chce z nami jeść. Dziś histeria o zupę trwała 20 min po czym poszła spać głodna i obrazona. Dobrze ze popołudniu znajomi przyjdą to może się nie pozabijamy.

A najbardziej to mnie wkurza perspektywa tego zwolnienia i dostaje depresji na samą myśl.

EDYSIEK fajna sukienka a klocki super i ta cena,przewertowałam gazetki i ich nie ma obstawiam że to kolejny twój szczęśliwy traf:-p.Podjade w poniedziałek ale pewnie nie będzie a moja figurki lubi ostatnio.

KATJUSZKA oddychaj głęboko bo dzidzia będzie niespokojna.

KROCZEK ja kupiłam młodej tego skoczka i co?bała się na niego wsiąść nawet nie wiem czemu,schowałam i czeka na mikołaja może lepiej go przyjmie.Musze jeszcze ksiazeczki dokupić bo zostało chyba 7tylko resztę zniszczyła:zawstydzona/y:

ANCONA ja już szukam na mikołaja bo muszę dla 5dzieciaków kupić i w sumie nie wiem co,szukam inspiracji na allegro;-)
Starszak dostanie zestaw startowy fifa365 i książkę nela reporterka no i słodkości a na gwiazdkę tata mu coś o tablecie wspomina.Dla młodej sie nie wczuwam bo ona to najchętniej śmieciami i ziemią sie bawi.

Edysiek śliczna sukienusia i klocki ekstra :tak:
U nas H bawi się Duplo jeden zestaw ma po bracie a drugi swój to już będziemy dalej z tych kupować żeby nie mieszać :-)

Milenka współczuję dla piątki kupić prezenty to nie lada wyzwanie :tak:

Katjuszka goście przyjadą to się odstersujesz a teraz oddychaj głęboko :-)

U nas K lepiej po nocy za to H męczył się całą noc i od rana dalej z gorączką, obstawiam albo wirusowe zapalenie gardła albo angine bo nic stałego nie chce jeść tylko pije i widać że jak przełyka to go boli. Teraz śpi. Dzwoniłam do pediatry po instrukcję i jak do poniedziałku gorączka nie ustąpi to się pokazać a narazie podawać wit C, wapno, od gorączki i argentin do psiukania na gardło.

ANCONA wiesz co polecam na choroby?Zrób zakupy lekowe za kilka stów i od razu wszystkie zarazki i wirusy uciekną od was:-D.Ja zaopatrzyłam we wrześniu apteczkę we wszystko nawet antybiotyk został z ostatniego przeziębienia i leży wszystko pfu pfu.W tamtym roku w listopadzie już na 2antybiotyku była.

reklama
Milenka :-D może i tak ale teraz w okresie przedświątecznym to trochę duży wydatek jednorazowo takie zapasy.

Idę meliskę zaparzyć przez dyskusje z przemądrzałym ośmiolatkiem :angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry