Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
brechnełam tu śmiechem, a dziecko pól godziny usypiałam
K coraz częściej miewa głupie pomysły, ale jeszcze nie tak ekstremalne.. dziś spadła z kanapy przy mnie i widziałam, że nic nie uderzyła to jak zaczęła po swojemu wyć to mówie do niej, Klara, wyluzuj, nie uderzyłaś się, tylko wystraszyłaś to mi tu nie płacz.. popatrzyła na mnie i przestała płakać...
zbyt podatna jestem ostatnio ;-)
Dobrze, że się temat zaczął troche mnie pocieszyłyście, bo u nas wygląda to fatalnie. K nadal je ok 24-1 i nie ma szans tego wykluczyć :-( potem ok 3 jęczy, ok 5 jęczy, ok 6 zjada śniadanie i zazwyczaj nie wstaje tylko leży i gada lub jęczy, a potem... zasypia.. i śpi do 8, gdy ja do pracy wstaje o 7.. Katastrofa :-( 

jeździk będzie pod choinkę składkowy
.
zawał murowany 
a później chciał zamknąć się w szafie i przyciął palec mam nadzieję że paznokieć nie zejdzie 
więc jest fajnie 
Tak serio to nie pamiętam kiedy się wyspałam. Jak mam 1 zmianę to wstaję o 5, a jak drugą to idę spać koło północy a rano i tak muszę wstać. Dzisiaj mała spała ładnie, oczywiście wylądowała u mnie w łóżku, ale źle nie było. Za to o 5 była u nas taka burza, że spać się nie dało.