• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Witam :-)
Katjuszko szkoda, że nie mieszkasz obok, bo mam jeszcze resztki pietruszki na ogródku :tak:
Ja zawsze zostawiam pietruszkę na zimę i potem jak nie ma śniegu to mam świeżą natkę do rosołu.

Ancona próbuj do skutku, może za którymś razem się uda.

Madziolina a może on w nocy odreagowuje pobyt w żłobku.

Milenko moja uwielbia Teletubisie, ale ma jedną maskotkę i jakoś nie pała do niej miłością.
Truskawkowa wino :-D

Moja dała dzisiaj popis w nocy, wcale nie chciała spać. Jak już po godzinie miałam jej dość to mąż zabrał ją do drugiego pokoju. Potem mi mówił, że jeszcze kolejną godzinę skakała, śpiewała kaczuchy i tańczyła na łóżku :rofl2:
Duża chora, jelitówka, ale na szczęście lżejsza odmiana, oby tylko małą ominęło. Mała jedynie zasmarkana lekko :baffled:

EDYSIEK to natka nie przemarza?u mnie rzadko wogóle wschodzi po sianiu to nie mam z nią doświadczenia
Zdrówka dla Angeli i oby reszta rodziny nie złapała

TRUSKAWKOWA pamiętaj,alkohol problemów nie rozwiązuje;-),ale lampkę warto wypić:-D

A ja muszę cześciej na moje dzieci narzekać bo przechodzą przemianę:-p.Teraz bawią się u siebie i cisza nawet jest,podejrzane ale co tam potem będe szkody liczyć;-)
Nie wiem czy wam pisałam ale mój bezbożny syn od 3tygodni chodzi na kółko misyjne i sam się na nie zapisał.A dziś wrócił ucieszony bo będą po kolędzie przebrani chodzić no i w tym roku juz wyjścia nie mam i muszę kolędników wpuścić:-D:sorry:

Milenka H nie ma jakiejś ulubionej zabawki on tak wszystkim po trochu. Chociaż ostatnio jak gdzieś zobaczy kota to aż piszczy z radości i krzyczy "Kaa".
Taka cisza jak się dzieci same bawią nie wróży nic dobrego ;-):-)

Truskawkowa ja od melisy dzień zaczynam więc popołudniu może być już winko :-D

Edysiek zdrówka dla starszej i oby K nic nie złapała.

Edysiek przede wszystkim podaj młodej probiotym. A dla starszej polecam Tasectan-lepsze i smaczniejsze od Smecty.Ja swoich chłopaków tym uratowałam.
Ancona ja przy starszym jak miał ok 2 lat zaczynałam dzień od kawy, a od południa już tylko melisa;-) Wino w gre nie wchodziło bo sama z nim byłam.

reklama
Milenka30 no właśnie tak jak Edysiek napisała, pietruszka nie przemarza tak szybko więc warto ją zostawić. Ja też w porze zimowej mialam infekcje :( tylko u mnie basen był winny.
Mój synek też jest fanem strażaka Sama :) a tak z maskotek to zwierzaki a z zabawek autka i ciuchcie :)
My na feriach u dziadkow :) zakupilam dziś w lumpku new kombinezon za 10 zl :)
Katjuszko pracuje nad jego drzemkami i poprawą. On generalnie o 12:00 najpóźniej szedł na drzemke no chyba, że wstanie o 10:00 to nie :) Było tak fajnie boo 20 już spał, o 11:30 miał drzemki a teraz jakiś fisiu :( Jesteśmy dużo na dworze, biegamy i fikami a wieczorem młody odnajduje jakieś zapasy energii i bryka. U dziadkow też dzis padł dopiero o 21:30.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry