• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Viltutti zdrówka!

Edysiek och jak Ci zazdroszczę kąpieli i łóżka :tak:
H jeszcze nie śpi dopóki biegał było ok a w łóżku maruda się włączyła i nie wiem o co mu chodzi jęczy i położyć się nie chce.

Ubrałam choinkę H zbił 3 bombki szklane a 4 styropianowe rozniósł w drobny pył brokat jest w całym mieszkaniu :confused2: dlatego choinka jest skromną damą w tym roku :wink::cool2:. W ogóle to H robił choince noski noski :confused:, rozjeżdżał ją kosiarką, trenował na niej karate :oo2: mam nadzieję że biedaczka chociaż święta wytrzyma.

Kochane ☆☆☆ZDROWYCH, SPOKOJNYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA ☆☆☆

reklama
Mówicie, żeby olać pazury skoro na głowie porządek...jest to jakaś myśl:cool2:

Mąż dziś, zamiast standardowo do 2 ej w nocy, przyjechał o 21 ej bo ich puścili wcześniej.
Przynajmniej nie będzie miał jutro powody do marudzenia, że jest zmęczony:wink:

Gdybym jutro nie miała czasu to chcę wam wszystkim kochane foremki wraz z dzieciaczkami i całym waszym rodzinom życzyć spokojnych świąt Bożego Narodzenia, radosnej atmosfery, smacznych potraw, pachnącej choinki i wspaniałych prezentów!

ImageUploadedByForum BabyBoom1450940974.612655.jpg
Kochane Kwietnioweczki
Życzę Wam spokojnych i zdrowych Świat w gronie najbliższych, pełnych radości i miłości

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1450940974.612655.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1450940974.612655.jpg
    45 KB · Wyświetleń: 113
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry